Csapathírek a Luton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy változásokat fog eszközölni csapata összeállításakor a Luton Town elleni Ligakupa mérkőzésre.


A Vörös Ördögöknek hamar lehetőségük nyílik talpra állni a szombati Crystal Palace elleni csalódást keltő bajnoki vereség után, ez a mérkőzés pedig segíteni fogja néhány játékos erőnléti állapotának helyre rázását egy szokatlan felkészülési szezont követően.

 

Számos kérdést kell megválaszolni, de a menedzser csak nagyon keveset árult el arról, hogy milyen csapattal fog nekivágni a harmadik fordulós dél-angliai kirándulásuknak.

 

Phil Jones és Axel Tuanzebe sérülés miatt nem állhattak rendelkezésre a hétvégén, de a Palace elleni 3-1-es vereség során nem bővült a hiányzók sora.

 

 

"Lesznek változtatások a csapatban" - kezdte Solskjaer hétfőn az Aon Training Complexben adott interjúját.

 

"Ez természetes. Valakinek ez még a felkészülési szezon, valaki csak egy hete van közöttünk különböző okokból. Néhányuknak szüksége van a játékpercekre és az is látszik, hogy nem vagyunk elég élesek. A lehető legtöbbet ki kell hoznunk az edzéseinkből és mérkőzéseinkből."

 

Amikor arról kérdezték, hogy kell-e újabb sérültekkel számolnia, a menedzser így felelt:

"Senki nem sérült, senki nem szedett össze új sérülést szombaton, de amint azt már említettem, rotálni fogunk és játékperceket fogunk adni néhány játékosnak. Néhányan a mérkőzés után keményebb edzésmunkát fognak végezni ezen a héten, hogy készen álljanak a Brighton ellen. Néhányan csatlakozni fognak a kerethez és velünk együtt utaznak majd oda."

 

Érdekes lesz majd az a kérdés, hogy a kapus Dean Henderson kölcsönből való visszatérését követően bemutatkozhat-e tétmérkőzésen a klubnál.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!