James kölcsön helyett maradna

Daniel James közölte Ole Gunnar Solskjaerral, hogy maradni kíván a Manchester Unitednél és harcolni akar a csapatbeli helyéért, annak ellenére, hogy a Leeds United kölcsönvenné.


A Leeds továbbra is kapcsolatban marad a Vörös Ördögökkel, amíg James jövője nem tisztázódik, de a helyzete jelentősen átértékelésre kerülhet, amennyiben Solskjaer megkapja azokat az igazolásokat, amelyeket szeretne.

 

A United továbbra is élénk figyelemmel követi az átigazolási piacot egy szélső megszerzésének érdekében, kívánságlistájuk élén pedig továbbra is Jadon Sancho áll, akiért klubja, a Borussia Dortmund 108 millió fontot kér és eddig mindkét szezonbeli német bajnoki mérkőzésén kezdő volt.

 

 

James a kezdőcsapatban kapott helyet a szezonnyitó, Crystal Palace elleni bajnokin, de a Brighton ellen szombaton 3-2-re megnyert mérkőzésen már a meccsnapi keretbe se tudott bekerülni.

 

A Leedsnek egyszer már majdnem sikerült megszereznie a walesi középpályást, 2019 januárjában ugyanis megállapodtak a Swansea-val a játékos leigazolásáról, de a transzferről szóló tárgyalások végül zátonyra futottak, annak ellenére, hogy James már úton volt az Elland Roadra kötelező orvosi vizsgálatra.

 

Fél évvel később a Manchester United 18 millió fontért öt plusz egy éves szerződés keretében igazolta le, amellyel ő lett a Solskjaer-éra első szerzeménye.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!