Sarr lehet Sancho alternatívája

A legfrissebb angol értesülések szerint a Watford szélsője érkezhet az Old Traffordra, amennyiben a Manchester Unitednek nem sikerül megszereznie Jadon Sanchót.


Az nyilvánvaló, hogy Ole Gunnar Solskjaer fő célpontja a támadósor jobb szélére a Dortmund fiatal angol játékosa, viszont egyelőre úgy áll, hogy Sancho az idei nyáron nem fog az Old Traffordra költözni.

 

A hírek szerint a United hiába próbálkozik a Dortmundnál különféle ajánlatokkal, a német klub egyszerűen 110 millió font alatt nem szeretné elengedni a szélsőt. A német klub csapatkapitánya, Marco Reus pedig a mai napon kijelentette, hogy Sancho biztosan marad még egy évig.

 

 

Mivel az átigazolási ablak a jövő hét folyamán zár, ezért Ed Woodwardéknak igyekezniük kell, hogy a gyengélkedő posztokra érkezzenek új játékosok, így tehát a fő célpontok alternatíváira is összpontosítaniuk kell, amennyiben nem szeretnék a véletlenre bízni a dolgok alakulását.

 

A Daily Telegraph (és mellette számos angol lap) a mai napon azt rebesgette, hogy a Manchester United Ismaila Sarrt szeretné megszerezni a Watford csapatától.

 

A szenegáli szélső az angliai tartózkodása óta remek teljesítményt nyújt, viszont csapata mégis kiesett az angol élvonalból. Jelenleg a szélsőért több klub is verseng, a Championshipben szereplő Watford pedig 40 millió fontot szeretne kapni a játékosért.


Metro

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!