Csapathírek a Brighton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer utalást tett rá, hogy ismételten kiaknázza kerete mélységében rejlő lehetőségeit, amikor szerdán a Brighton & Hove Albion vendégei lesznek a Ligakupában.


A Vörös Ördögök pár nap elteltével újra abba az Amex Stadiumba látogatnak, amely helyszínéül szolgált szombati, drámai körülmények között kivívott 3-2-es bajnoki győzelmüknek, ám ezúttal a második számú angol kupasorozat legjobb 8 csapata közé való bejutás lesz a tét.

 

Miután az előző körbeli, Luton Town elleni mérkőzésre egy alaposan felforgatott csapatot állított ki, Ole elárulta, hogy hasonlóan fog hozzáállni a holnapi dél-angliai mérkőzéshez, ezzel is készülvén a hétvégi, Tottenham Hotspur elleni szuperrangadóra.

 

Amikor arról kérdezték, vajon mindkét csapat teljesen más kezdőtizeneggyel áll-e majd ki, a norvég menedzser így felelt a MUTV-nek:

"Nem vagyok biztos benne. Minden mérkőzés egyedi történet és természetesen most a szezonnak egy olyan szakaszában járunk, amikor egyre-másra követik egymást az összecsapások, ezért a csapatok eszközölnek változtatásokat. Látható, hogy bizonyos kluboknak van egy kupa csapata és egy bajnoki csapata. Mi is fogunk változtatni. Nagyon hasonló dolgokra lehet számítani, mint ami történt múlt héten a Luton ellen."

 

"Ez egy lehetőség arra, hogy újabb játékpercek kerüljenek a lábakba. Az előttünk álló hosszú szezonra kell építenünk a keretünket, emellett pedig természetesen ez egy esély arra is, hogy egyes játékosok megvillantsák képességeiket."

 

"A szezon jelenlegi szakaszában olyan játékosokra van szükségünk, akik készen állnak és bevethetőek, mert még hosszú hónapok várnak ránk. De elég erős és nagy keretünk van."

 

 

Solskjaernak nem kellett újabb sérültekről beszámolnia a Sirályok ellen, Bruno Fernandes 100. percben értékesített büntetőjével 3-2-re megnyert mérkőzést követően.

 

"Nem, nem igazán" - tette hozzá az új sérülésekre vonatkozó kérdés kapcsán.

 

"Nagy hét áll előttünk, mert előbb kupamérkőzésen, majd vasárnap egy Tottenham elleni meccsen kell megmérettetnünk magunkat, úgyhogy mindkettőn rajta tartjuk a szemünket."

 

Minden poszton megfelelő merítési lehetőség áll Ole rendelkezésére, így az olyan, múlt heti Luton elleni 3-0-s győzelem során pályára lépett játékosokkal is számolhat, mint Dean Henderson, Brandon Williams, Eric Bailly, Jesse Lingard, Donny van de Beek, Juan Mata és Odion Ighalo.

 

Marcus Rashford, Mason Greenwood és Bruno Fernandes a kispadról beállva fejtettek ki nagy hatást a csapat akkori teljesítményére a Kenilworth Roadon, míg Harry Maguire a szezon eddigi összes tétmérkőzését végig a pályán töltötte.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!