Donny a jubiláló Matát méltatta

Donny van de Beek dicsérte Juan Matát, aki 50. manchesteri gólját érte el épp a holland támadó gólpasszának köszönhetően.


A nyári igazolásunk remek formában játszott az Amex Stadiumban és sarokkal adott gólpasszal segítette spanyol csapattársát ahhoz, hogy félszázadik góljának örülhessen. Ez volt Van de Beek első gólpassza manchesteriként, míg gólt már első mérkőzésén szerezni tudott, azt a Crystal Palace-nak lőtte.

 

"Remek labda volt Fredtől, erős passz volt" - mesélte Donny az MUTV-nek a mérkőzés után, felidézve a történteket.

 

"Egyetlen érintéssel tettem Matához, mert láttam, hogy nagyon jól megindult. Nagyszerű befejezés volt, csodás gól volt számunkra."

 

Donny arról is beszélt, mennyire nagy örömmel játszik Juannal együtt: "Nagy öröm számomra olyan játékosokkal együtt focizni, mint Juan. Nagyon kreatív és csodálatosan passzol. Képes egyérintős játékra és ez az, amit én szeretek. Úgy gondolom, jó kombinációt hozunk létre a pályán és az biztos, hogy nagyon örülök, hogy együtt játszhatok olyan legendával, mint Mata."

 

 

A hétvégi, 3-2-re megnyert bajnoki után Ole Gunnar Solskjaer 10 helyen változtatott kezdőcsapatán. Donny ezt a keret erejének tekinti.

 

"Látható, igen jó csapatunk van sok nagyon jó játékossal" - magyarázta. "Erre van szükségünk, mert nagyon sok mérkőzésünk van. Mindenkinek szüksége van egymásra."

 

Az Ajax korábbi labdarúgója, aki a 2018/19-es szezonban holland bajnokságot és kupát is nyert az amszterdami alakulattal, szeretné bővíteni trófeáinak számát.

 

"Ez energiát és magabiztosságot ad. Mint ahogy korábban mondtam, trófeákat akarunk nyerni, szerintem ez egy nagy lehetőség rá. Minden díjért harcolunk, és ez nagyon fontos."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!