Pellistri egy gazfickó a pályán

A Boca Juniors, a Barcelona és a Villarreal korábbi kiválósága, Juan Roman Riquelme gazfickóként jellemezte a Manchester United új igazolását, Facundo Pellistrit.


Riquelme - aki az argentin válogatott irányítója volt - öt évvel ezelőtt elismerte, egyetlen dolgot sajnál kiemelkedő pályafutásából, mégpedig azt, hogy 2006-ban nem csatlakozott Sir Alex Ferguson csapatához.

 

A klasszis középpályás a Villarreal színeiben játszott a Vörös Ördögök ellen a BL-ben, valamint barátságos mérkőzésen szerepelt a Boca Juniors-szal a United ellen, az uruguayi szélső, Pellistri azonban most lehetőséghez jutott, hogy a manchesteri csapatot képviselje, miután a Penaroltól Angliába szerződött.

 

Miután a felnőtt csapatban bemutatkozhatott, köszönhetően Diego Forlannak, aki a Unitednél is játszott és aki előző hónapban felállt edzői székéből, Pellistri immár növekvő hírnévvel érkezik, akinek tehetségét csodálja Riquelme.

 

 

"Fiatal és tehetséges" - mondta az argentin, aki jelenleg a Boca Juniors-nál dolgozik. "Még nem játszott sokat, de látható, hogy egy igazi gazfickó a labdával. Ez a legfontosabb."

 

"Nincs sok olyan játékos, mint ő, akikben megvan a bátorság ahhoz, hogy ennyire pimaszak legyenek a pályán. Nagyon értékes tulajdonság ez."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!