Cavani a 7-es mezszámot kapta

Az uruguayi támadó ikonikus számot fog viselni.


El Matador, azaz Edinson Cavani a Napoli és a PSG egykori gólvágója 7-esben fog játszani a Manchester United színeiben, ezáltal olyan legendák nyomdokaiba lépve, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham vagy Cristiano Ronaldo.

 

A mezszám ismerős lehet Edinson számára, hiszen Palermóban és Nápolyban is ebben a numeróban futott ki a gyepre. Párizsban váltott, ahol a 9-es alatt a csapat valaha volt legeredményesebb játékosává vált.

 

A Premier League 1993/94-es rajtja óta Cavani mindössze a 9. olyan United-játékos, aki elmondhatja magáról, hogy övé a 7-es mez.

 

 

Ezen időszakban Eric Cantona az első ilyen manchesteri a listán. A francia híresen jó kapcsolatot ápolt a szurkolókkal, akik felé Cavani is bizonyítana.

 

"Karrierem során többször játszhattam a futballvilág legszenvedélyesebb szurkolótáborai előtt, biztos vagyok benne, hogy Manchesterben is hasonló körülmények fogadnak majd" – mondta a Vörös Ördögök új szerzeménye.

 

"Alig várom, hogy megtapasztaljam az Old Trafford légkörét, amikor már biztonságban visszatérhetnek a szurkolók a stadionokba. A menedzserrel való beszélgetésem után még elszántabb vagyok, hogy magamra öltsem ezt a gyönyörű szerelést."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!