José segíthet a Barcelona ellen

José Mourinho segíthet a Barcelona elleni taktika kidolgozásában.


Sir Alex Ferguson elismerte, José Mourinhótól kérhet segítséget a Barca ellen, mivel a Manchester szeretné megbosszulni a 2009-es római vereséget.

 

A United Antonio Valencia, Darron Gibson góljaival és Anderson duplájával átgázolt a Schalkén. "Igen, beszéltem Mourinhoval a múlt héten" - mondta Ferguson. "A Real Madrid egy más csapat, nem indulhatunk ki belõle, saját magunktól kell megnyerni a meccset, viszont információkat kaphatunk tõlük, mivel Mourinho egy nagyon segítõkész edzõ."

 

A Mirrornak Xavi nyilatkozott tegnap: "A Manchester United a favorit az angol bajnokságban, ez biztos." A spanyol játékmester késõbb így folytatta: "Újra itt vagyunk a Wembleyben, de most a Manchester United az esélyesebb. Õk egy nagyszerû csapat, akik szintén szeretnek focizni, csakúgy mint mi. Ez talán az elõnyünkre válhat".

 

 

Martin Samuel a Daily Mirrornak nyilatkozta: "Ez a meccs lesz a döntõ, ez a meccs lesz az, amit minden ember akar és biztosan történelmi lesz. Május 28-án a Manchester United a Barcelonával játszik a Wembleyben egy olyan mérkõzést, amire biztosan sokáig fogunk emlékezni."

 

Közben Darron Gibson fogadja a gratulációkat, sok sportújság az õ tegnapi játékától volt hangos. A Daily Mail Darren Fletchert is kiemeli, aki újra lendületet kaphat. "Vannak játékosaink, de csak néhányan tudnak igazán jól játszani a nagy meccseken. A legjobb példa erre Mark Hughes volt. Õ soha nem hibázott a nagy meccseken és Darren is ugyanilyen típusú játékos" - nyilatkozta Ferguson.

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!