Csalódottak Romero kezelése miatt a United öltözőjében

Az ESPN információi alapján a Manchester United számos játékosa fejezte ki csalódottságát kapusuk, Sergio Romero kezelése okán.


Dean Henderson visszatérésével Romero hátrébb sorolódott a kapusok rangsorában az Old Traffordon, de az átigazolási időszak utolsó napján való távozása meghiúsult, miután a klubvezetés kitartott 10 millió fontos vételáránál.

 

A Vörös Ördögök keretének népszerű tagja hamarosan visszatér Manchesterbe Argentínában töltött szabadságát követően, de valószínűleg minimum januárig várnia kell majd arra, hogy felnőtt szinten újra pályára léphessen, miután David de Gea és Dean Henderson osztoznak a Premier League, a Bajnokok Ligája és a Ligakupa kötelezettségeken történő védéseken.

 

Mindez mindösszesen egy hónappal azt követően történt, hogy Ole Gunnar Solskjaer a United öltözőjét is meglepve kihagyta Romerot a Chelsea elleni FA-kupa- és a Sevilla elleni Európa-liga eldöntők kezdőcsapataiból is, annak ellenére, hogy addig mindkét sorozatban szinte minden mérkőzésen a 33 éves argentin portásra számított.

 

Romero emellett kimaradt a United Bajnokok Ligájába nevezett keretéből is, miután a 37 éves Lee Grant került nevezésre harmadik számú kapusként. Ez odáig vezetett, hogy a United öltözőjének számos tagja mutatta ki szimpátiáját Romero helyzetével kapcsolatban és többen közülük úgy érzik, hogy öt évnyi szolgálatot követően igazságtalanul bánnak vele.

 

Az Everton szerette volna leigazolni a világbajnoki ezüstérmes portást az átigazolási időszak utolsó napján, de nem ajánlottak a United kikiáltási árának megfelelő összeget érte, így Jordan Pickford vetélytársának az AS Roma együttesétől kölcsönbe szerződtették a svéd válogatott Robin Olsent.

 

Romero 2015-ös, Sampdoriatól való érkezése óta 61 mérkőzésen védett manchesteri színekben, amelyek közül 39 mérkőzést kapott gól nélkül hozott le és csak 27 gólt kapott. Jelenleg érvényes szerződéséből még egy éve van hátra, bár a United opcióval rendelkezik arra, hogy 2022-ig plusz egy évvel meghosszabbítsa azt.

 

 

Eligazolási vágyának meghiúsulását követően felesége, Elina Guercio az alábbi érzelemdús üzenetet posztolta saját Instagram fiókján keresztül.

 

"Ez egy nagyon szomorú nap, mert arra vágyott, hogy egy másik klubnál kaphasson lehetőséget" - kezdte.

 

"Nagyon keményen dolgozott ezért, mindent beleadott a United érdekében és szerintem annak az esélye, hogy újra a Unitedben szerepelhessen, már a múlté."

 

"Ez nagyon nem tűnik megfelelőnek számomra. Nem tűnik sem őszintének, sem professzionálisnak, sem komolynak, hogy elengedték volna. Nagyon szomorú vagyok ez miatt."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!