Bajnokok Ligája: Hivatalos a 25 fős keret

A Manchester United benyújtotta 25 fős keretét az UEFA-hoz az október 20-án sorra kerülő, Paris Saint-Germain elleni mérkőzést megelőzően.


Ole Gunnar Solskjaer 25 fős A-listáján ott vannak az új szerzemények: Alex Telles, Facundo Pellistri és Edinson Cavani mellett a szintén nyáron érkezett Donny van de Beek is szerepel.

 

A listán szereplő nevek közül legalább nyolcnak olyan játékosnak kell lenni, aki helyi nevelésnek számít, közülük négyen a klubnál lépdeltek fel a ranglétrán 15 és 21 éves koruk között. Így Tim Fosu-Mensah, Lee Grant, Dean Henderson, Jesse Lingard, Harry Maguire, Scott McTominay, Paul Pogba, Marcus Rashford, Luke Shaw, Axel Tuanzebe és Aaron Wan-Bissaka szerepelnek ezen a listán.

 

 

A 21 évnél fiatalabb hazai nevelés, mint Mason Greenwood, Teden Mengi és Brandon Williams a B-listán foglaltak helyet. Ezen minden mérkőzés előtti nap éjfélig lehet változtatni.

 

 

UEFA A-LISTA:

 

Kapusok: David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant.

 

Védők: Eric Bailly, Tim Fosu-Mensah, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka.

 

Középpályások: Bruno Fernandes, Fred, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Paul Pogba, Donny van de Beek.

 

Csatárok: Edinson Cavani, Odion Ighalo, Anthony Martial, Marcus Rashford

 

Minden Bajnokok Ligája mérkőzésen öt csere engedélyezett, ami miatt kiterjesztett, 23 fős meccsnapi keretet lehet megnevezni. Ez lehetővé teheti a fiatalok számára, hogy megtapasztalják, milyen egy BL-meccsre együtt utazni a kerettel. Különösen fontos ez azért is, mert a jövő évig szünetel az UEFA Ifjúsági Liga sorozata.

 

 

A United csoportmeccsei:

 

október 20: PSG - United
október 28: United - RB Leipzig
november 4: Basaksehir - United
november 24: United - Basaksehir
december 2: United - PSG
december 8: RB Leipzig - United


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!