Csapathírek a Newcastle meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer szerint csapatkapitánya, Harry Maguire játéka kérdéses a szombati Newcastle United elleni bajnokin.


A középhátvédet szerdán az angol válogatottban kiállították a Dánia elleni Nemzetek Ligája mérkőzésen, de előtte rúgást kapott, így állapotát illetően még vannak kérdések a Tyne-parti látogatást megelőzően.

 

Emellett úgy tűnik, hogy Facundo Pellistri még nem kerül bevetésre, Alex Telles pedig pihenni fog a világbajnoki selejtezők miatti Dél-Amerikából történt hazarepülése miatt.

 

"Úgy tűnt, hogy Harry kisebb rúgást szedett össze mielőtt kiállították volna" - árulta el Ole a MUTV-nek adott mérkőzés előtti exkluzív interjújában.

 

"Szóval ma meg kell vizsgálnunk őt, hogy miként érzi magát."

 

"Soha nem lehet tudni [az igazat a játékosok sérülése kapcsán] amíg vissza nem térnek, csak azt követően tudunk biztosat az állapotukról. Szerintem és egyben remélem, hogy mindenki rendben átvészelte az elmúlt időszakot. Természetesen Alex beutazta az egész világot. Egy egész napon keresztül repült és csütörtökön ért Manchesterbe."

 

 

Pellistri közben már a felnőtt csapat keretével edz, de egyértelműen a jövő tehetségei között tartják számon.

 

"Ő egy fiatal fiú Uruguay-ból" - tette hozzá a norvég menedzser.

 

"Régi tradíció már nálunk, hogy fiatal játékosokat akarunk a csapathoz szerződtetni és lehetőséget biztosítunk számukra a fejlődésre, a kiteljesedésre, hogy azzá válhassanak, amivé szeretnének."

 

"Természetesen időt fogunk neki biztosítani. Ő sokkal inkább a jövő embere, mint a jelené, de izgalmas tehetség, aki már az edzéseken is olyan dolgokat mutatott, amit eddig még nem igazán láttunk itt. Várom, hogy segíthessem az itteni fejlődésében és beilleszkedésében."

 

Axel Tuanzebe egyre közelebb jár sérüléséből való visszatérésében, míg Phil Jones kapcsán nincs friss információ. Edinson Cavani (karantén) és Anthony Martial (eltiltás) nem lesznek bevethetőek a St. James' Parkban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!