Rashford: Megfelelő választ kell adnunk az előző mérkőzésre

Marcus Rashford arra biztatja a Manchester Unitedet, hogy folytassa a klub történelmét, ami a nehézségekből történő felállást illeti, kezdve a Tottenham elleni horror show jóvátételével.


A United az egyik legnagyobb vereségét szenvedte el otthon a válogatott szünet előtt, miután a Spurs 6-1-es megalázó vereséget mért Ole Gunnar Solskjaer együttesére.

 

Három Premier League mérkőzésből kettőt a csapat elveszített, amivel a United csupán két helyre került a kieső zónától, így a Newcastle elleni kirándulás fontossága jelentősen felértékelődött.

 

Rashford azonnal választ követelt a csapattól, és a következőket mondta: "Itt a lehetőség, hogy visszavágjunk. A Newcastle elleni mérkőzések egyébként is nagy meccsek, de az előző fordulóban történtek miatt ez most különösen igaz."

 

 

"Amikor kikapsz, rögtön újra pályára akarsz lépni, hogy visszaszerezd a győzelmi hangulatot a csapaton belül. Nem csak nyerni akarunk, úgy akarunk győzni, hogy arra büszkék is lehessünk."

 

"Keményen akarunk dolgozni, nem csak saját magunk számára, hanem a bal és jobb oldalunkon lévő játékosokért is, hogy úgy játszhassunk, mint egy csapat. Együtt akarjuk megszerezni a három pontot, és továbbmenni a következő mérkőzésre. Ennek így kell történnie."

 

Rashford hozzátette: "Változásra van szükség, mert ha nem, akkor a Manchester United a lényegét vesztette el."

 

 

"Nem azt mondom, hogy a Unitednak sosem voltak nehéz időszakai, mert még a győzelmi szériák esetén is voltak, de amikor ilyen helyzetbe kerültek, mindig visszatértek és megmutatták, hogy milyen fából faragták őket, és miért is játszanak ennél a klubnál. Most rajtunk a sor."

 

"El kell felejtenünk, hogy mi történt két héttel ezelőtt, és újra arra kell koncentrálni, hogy valamennyien a legjobb teljesítményünket nyújthassuk mind egyénileg, mind csapatként, mert ha így teszünk, győzni fogunk."

 

"Ezt követően kiegyensúlyozottságot kell találnunk. Magunkra kell koncentrálnunk, fejlődnünk kell és el kell kezdenünk pontokat gyűjtenünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!