Solskjaer: Bruno lesz a csapatkapitány a PSG ellen

Harry Maguire hiányában Bruno Fernandes lesz a Manchester United csapatkapitánya a Paris Saint-Germain elleni mérkőzés során.


A H csoport nyitómérkőzését a Bajnokok Ligájában az előző szériában döntős csapat ellen játssza Ole Gunnar Solskjaer csapata.

 

Maguire egy apró sérüléssel játszott és szerzett gólt a Newcastle United elleni 4-1-es győzelem során szombat este, Franciaországba azonban már nem tudott elutazni.

 

A hétfői Párizsban tartott sajtótájékoztatón Solskjaer megerősítette, hogy Maguire hiányában Fernandes lesz a United csapatkapitánya.

 

Ez egy gyors visszajelzés a portugál válogatott játékos vezetői képességeiről úgy, hogy csak januárban csatlakozott a klubhoz, ahol rögtön meg is nyerte a Sir Matt Busby Év Játékosa díjat.

 

"Reméljük, hogy Harry már egészséges lesz a hétvégére [a Chelsea elleni összecsapásra], de nem vagyunk benne biztosak" - mondta Solskjaer a riportereknek Párizsban. "A kapitány itt ül mellettem. Bruno lesz holnap [kedden] a csapatkapitány."

 

Vicces módon ez a 18-as számú játékosnak is újdonság volt!

 

 

"Erre igazán nem számítottam" - vallotta be Bruno. "Ugyanakkor tudom meg, mint ti. Természetesen egy büszkeség ez nekem, mert fontos számomra, hogy én lehetek a csapattársaim és a Manchester United kapitánya."

 

"Úgy gondolom, hogy ebben a csapatban mindenki egy kapitány, és mindenkinek segítenie kell a másikon; mindenkinek vezérnek kell lennie. Minden játékos máshogy mutatja ki a vezéregyéniségét. A holnapi nap nem rólam szól, hanem a csapatról. Minden nap vezetned kell a csapatot az edzőpályától kezdve, az edzéseken át, az éles mérkőzésekig és úgy gondolom, hogy mindenki úgy teszi ezt, ahogy ő jónak látja."

 

Számos játékos hiányozni fog a United oldaláról a Parc des Princes-be történő látogatás során, mint például Eric Bailly, Jesse Lingard, Mason Greenwood és az új fiú, Edinson Cavani.

 

Fernandes ugyanakkor megkapja a lehetőséget arra, hogy ő vezethesse ki a Vörös Ördögöket a gyepre és egy jó kezdetet produkáljon a csapat az idei Bajnokok Ligájában.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Paris Saint-Germain - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportmérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!