Rashford kiválóan megvalósította Ole utasításait

A norvég minden bizonnyal elégedetten konstatálta a cserejátékosa által mutatottakat.


Marcus Rashford csereként beállva mesterhármassal tette le névjegyét a Bajnokok Ligája csoportkörének 2. fordulójában az RB Leipzig elleni összecsapáson.

 

A H-csoportbeli mérkőzésen a két csapatot mindössze 1 gól választotta el egymástól 60 percnyi játékot követően, amikor Solskjaer kihasználta első változtatási lehetőségeit.

 

A United a fiatal támadó beállását követően képes volt megnövelni a tempót, majd az angol, illetve a szezonbeli első találatát jegyző Martial góljaival átszaladtak a németeken.

 

"A menedzser azt kérte, hogy pörgessük fel a játékot. Adódtak területek, amiket végül remek passzokkal sikert is kihasználnunk" – mondta Marcus.

 

"Bruno és Paul nagyszerűen látta meg a folyosókat, Anto pedig remekül indult be ezekbe. Szinte minden támadásunk veszélyt hordozott az ellenfél kapujára."

 

"Igazi csapatmunka volt. Akik kezdőként léptek pályára, illetve akik csereként szálltak be, mind szépen teljesítettek."

 

"Hozzáállás és intenzitás terén nem is kívánhattunk volna többet, a bátorságunk is megvolt, hogy a magunk javára fordítsuk és lezárjuk a meccset, ez pedig lehetővé tette a magabiztos sikert."

 

 

Mason 21 perc elteltével megszerezte első gólját a sorozatban, amivel megadta a kezdő lökést a Vörös Ördögök lehengerlő győzelméhez.

 

"Nem lepett meg, hogy eredményes tudott lenni, top játékosról van szó. Ha alázatosan és keményen dolgozik tovább, akkor annak meglesz a gyümölcse" – folytatta a 10-es.

 

Rashford első találatánál az asszisztens les miatt emelte a zászlaját, de a VAR megvizsgálta az esetet, így megállapításra került, hogy érvényes gól született.

 

"Úgy éreztem, a saját térfelünkről indultam a passz pillanatában, ezért is furcsálltam, hogy behúzta a lest a partjelző" – tette hozzá a 22 éves labdarúgó. "Nem tehettünk mást, minthogy vártunk a VAR döntésére, hiába pihent már a hálóban a labda. Együtt kell élnünk ezzel a rendszerrel, a videóbíró már a játék részévé vált, minél gyorsabban hozzászokunk ehhez, annál jobb."

 

Rashford még a rendes játékidőben beteljesíthette volna mesterhármasát, azonban a jogosan megítélt büntetőt követően Martial állt a tizenegyespont mögé, aki 4-re növelte a hazaik előnyét a 87. minutumban.

 

"Természetesen szívesen elvégeztem volna a büntetőt, de teljes mértékben bízom Anthony-ban, így nem volt ezzel semmi probléma" – fejezte be az Old Trafford gólzsákja.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!