Van de Beek: Mindannyian vállaljuk a felelősséget

Donny van de Beek szerint a csapatból mindenkinek vállalnia kell a felelősséget, miután a Manchester United szerdán este 2-1-es vereséget szenvedett az Istanbul Basaksehir ellen a Bajnokok Ligájában.


A házigazda török csapat Demba Ba révén szerzett vezetést, amikor a Vörös Ördögöket egy kicsiben megjátszott szögletet követően lekontrázták.

 

Az isztambuli mérkőzést követően nyilatkozva Donny elmondta, úgy érzi, hogy mind a 11 pályán lévő játékosnak egy csapatként kell védekeznie és a manchesterieknek jobban kellett volna figyelniük a vezetőgólt megelőző szituációban.

 

"Az első 10 percben jól kezdtünk, de aztán eladtuk a labdát és nem tudom hogyan, de onnantól kezdve az önbizalmunk is elszállt. Ennél sokkal jobban tudunk játszani" - kezdte a BT Sport és az MUTV kamerái előtt.

 

"Úgy értem, hogy mi egy csapat vagyunk, amelyben mindenkinek megvan a maga felelőssége. Ahogyan az előbb is említettem, képesek vagyunk ennél sokkal jobb játékra is."

 

 

Anthony Martial szünet előtt szerzett fejes góljával visszajött a remény a vendégek számára, de végül kiderült, hogy Ole Gunnar Solskjaer legénysége nem tudta feltörni a Basaksehir védekezését.

 

"Tényleg az volt az érzésem [hogy képesek lehetünk fordítani Martial gólja után] - rengeteg területünk akadt, hogy játszhassunk és valamit ki tudjunk alakítani magunk számára. De nem igazán sikerült helyzeteket kidolgozni" - tette hozzá a holland középpályás.

 

"Számukra ez egy nagyon szép győzelem. Mi pedig nagyon csalódottak vagyunk. Rengeteget kell még fejlődnünk."

 

"Ahogyan mondtam is - mi vagyunk a Manchester United. Fejlődnünk kell. Szerintem a legutóbbi, Arsenal elleni meccsünk is ehhez hasonló volt. Nem tudtunk a legjobb játékunkkal előrukkolni. De most már fel kell szívnunk magunkat az Everton elleni meccsre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!