Rafael már várja a visszavágót az Old Traffordon

Rafael elmondása szerint máris arról álmodozik, hogy milyen lesz számára újra az Old Traffordon pályára lépni, amikor az Istanbul Basaksehir a Manchester Unitedhez látogat majd három hét múlva.


A korábbi Vörös Ördög remek teljesítménnyel járult hozzá ahhoz, hogy a török bajnok 2-1-es győzelmet tudott aratni a manchesteriek felett a H-csoport harmadik játéknapján, amellyel megszerezték első pontjaikat is a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

Emellett ez volt az Istanbul Basaksehir első győzelme is a Bajnokok Ligájában, amelyet Demba Ba és Edin Visca góljaival harcoltak ki, miután a másik oldalon csak Anthony Martial tudott eredményes lenni az első félidő legvégén.

 

A mérkőzés után nyilatkozva Rafael elárulta, bár élvezte győzelmüket, már alig bírja kivárni a néhány hét múlva rendezendő visszavágót.

 

"Egyértelműen" - vágta rá a védő azonnal, amikor arról kérdezték, hogy várja-e már visszatérését az Old Traffordra.

 

"Az én álmaim az Álmok Színházában váltak valóra. Ez az igazság."

 

"Kiírtam a Twitterre is, hogy számomra egy valóra vált álom, hogy a Manchester United ellen játszhatok. Mint mondtam, az Old Traffordon játszani lenyűgöző lesz számomra és már nagyon várom, hogy eljöjjön a pillanat."

 

 

Amikor arról érdeklődtek nála, hogy nem érezte-e furcsának, hogy Törökországban egykori csapata ellen kellett megküzdenie, Rafael így folytatta:

"Persze, elég fura volt! Jobban, mint korábban bármikor. Amikor a pályán voltam, csak az járt a fejemben, 'nyerjük meg a meccset'. Mindig ilyen vagyok. Most viszont egy kicsit furán érzem magamat, hogy nektek adok interjút."

 

"De természetesen boldog vagyok a csapatom, a csapattársaim és saját magam miatt is. Mint mondtam, ez nagyon fontos három pont volt számunkra."

 

"Ez egyértelműen egy olyan emlékezetes este volt számunkra, ahol megmutattuk, hogy jó csapat vagyunk. Ez egy új csapat, amelynek fontos, hogy megnyerje ezeket a meccseket, ezt mindenki tudja."

 

Bár Rafael szerdán nem a United sikeréért szorított, biztosította róla az MUTV riporterét, hogy a következő bajnokira már minden újra visszakerül a régi kerékvágásba.

 

"Biztosan [újra United szurkoló leszek a ma este után]! Remélem már a következő, szombati meccsüket meg tudják nyerni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!