A United és a Barca harcolhat Ayewért

Úgy tûnik, hogy a Manchester United és a Barcelona nem csak a BL trófeáért csap majd össze, hanem a Marseille szélsõjéért is.


A tehetséges 21 éves ghánai válogatott játékos a top ligák felé kacsintgat, miután remek évet zárhat a Marseille csapatában.

 

A Barcelona és a United - akik a Bajnokok Ligája fináléjában találkoznak május 28-án - a legesélyesebbek arra, hogy a nyáron megszerezzék a játékost.

 

Sir Alex nagy rajongója Andre Ayew játékának, és az sem titok, hogy franciaországi megfigyelõi többször is megnézték a Marseille meccseit, hogy jelentsenek Fergusonnak a ghánai válogatott kiválóságáról.

 

Ám nem olyan egyszerû a United helyzete. A La Liga címvédõje a Barcelona is bejelentkezett a játékosért, és készek érte 8 millió fontos ajánlatot tenni - számolt be a Corriere Dello Sport olasz lap.

 

A ghánai válogatott ex-csapatkapitányának - Abedi Pelé - legidõsebb fia elárulta, hogy el van ragadtatva a spekulácioktól, melyek e két hatalmas klubhoz kötik nevét.

 

 

„Remek ezt hallani. Akkor is, ha csak az újságok írják.”- mondta Ayew a skysports.com-nak.

 

„Elégedett vagyok, hogy az Európai futball két meghatározó klubja érdeklõdik irántam. Ez azt jelenti, hogy fejlõdtem.”

 

„Nem tudnék választani! Még mindig meg vagyok döbbenve!”

 

„Álomszerû lenne bármelyik csapathoz csatlakozni, de nem feledkezem meg arról, hogy most a jelenlegi csapatomra kell koncentrálnom és arra, hogy jól fejezzük be a szezont.”

 

Az elõzõ évet Ayew az Arles Avignon csapatánál töltötte, akiknek segített a feljutásban és idén már a Marseille-ben is hétrõl-hétre lehetõséget kap.

 

A szélsõ szerint az érdeklõdés fõ oka az, hogy játszhatott Ghána színeiben a 2010-es Világbajnokságon.

 

„Nem felejtem el az elõzõ szezont. Az Arles Avignon-ban játszottam a másodosztályban.”- tette hozzá a szélsõ.

 

„Igazából a vb segített felfedezni a magamban rejlõ lehetõségeket. Imádok a Marseille-ben játszani, és minden percét kiélvezem.”


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!