Shaw kidőlt

A Manchester United védője, Luke Shaw egy hónapig harcképtelen lesz.


A Vörös Ördögök 23-as számú játékosa szombaton, a Goodison Parkban szenvedett térdín sérülést az Everton elleni 3-1-es bajnoki győzelem során.

 

Shawt, aki gólpasszt jegyzett Bruno Fernandes egyenlítőgóljánál, a második félidőben kellett lecserélni, helyére pedig Axel Tuanzebe állt be csereként.

 

Most megerősítésre került, hogy a 25 éves játékos hetekre a partvonalon túlra szorul és kihagyni kényszerül majd a West Brom, Southampton és West Ham elleni bajnokikat, illetve a hátralévő Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseket az Istanbul Basaksehir, Paris Saint-Germain és az RB Leipzig ellenében.

 

Alex Telles októberi Manchesterbe igazolása óta eddig csak egyetlen egy mérkőzésen léphetett pályára, miután pozitív koronavírus tesztet produkált, de miután visszatért a brazil válogatottbeli kötelezettségeiből újra Ole Gunnar Solskjaer rendelkezésére állhat majd.

 

 

Brandon Williams szintén opció lehet a norvég menedzser számára, csakúgy mint Axel Tuanzebe, aki bár alapvetően középhátvéd, de a védelem minden pontján képes megállni a helyét.

 

A Mersey-partján hétvégén szintén sérülést szenvedett Victor Lindelöf és Marcus Rashford állapota továbbra is kérdéses, miután mindkét játékos hazája válogatottjával készül a héten.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!