Ferguson: Rooney szenved

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson szerint Wayne Rooney szenved, és nem tud megbirkózni a média megnövekedett figyelmével.


Rooney nem éppen dicséretes pályán nyújtott teljesítménye miatt került a címlapokra az utóbbi egy hónapban, inkább magánéleti válsága jelentette a pletyka- és  bulvárlapok kenyerét.

 

Az idénykezdet óta az angol válogatott játékos mindössze egy alkalommal szerzett gólt a Unitedben, az Everton ellen pedig kihagyta még a keretbõl is menedzsere a Goodison Parkban várható rossz fogadtatása miatt.

 

Ferguson úgy hiszi, az elõzõ bajnoki szezon legjobb játékosa mentálisan merülhetett ki, miután csak negatív hírek jelentek meg a nevével kapcsolatban.

 

 

 

 

"Nem hiszem, hogy problémák lennének az önbizalmával, de lassan kezdi felismerni, hogy mekkora figyelem is övezi" - mondta a Gazzetta dello Sport-nak.

 

"Most már érti, mit is jelent a médiafigyelem középpontjában lenni, különösen úgy, hogy nem a futball pályán mutatott teljesítménye okán történik ez vele."

 

"Biztos vagyok benne, hogy egy sarkot se tud menni az utcán, hogy legalább egy kamera ne követné. A paparazzik nélkül mozdulni se tud, egy fiatalemberre ez pedig nagyon rossz hatással van. Ilyen korban csak a játékkal kellene foglalkoznia, úgy, hogy közben nem figyelik minden lépését, mert ez nagyon kimerítõ."

 

"Õ biztos azt szeretné, ha csak szabadon játszhatna, de a pletykalapok addig nem fogják elengedni, amíg valamilyen sztorit kilehet belõle sajtolni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!