Mata már várja a sűrű programot az év végéig

A két hetes válogatott szünet hamarosan véget ér, amely után szombaton egy sűrű program veszi kezdetét a Vörös Ördögök számára.


Elképesztő módon az elhalasztott szezonkezdés okán Ole Gunnar Solskjaer legénységének 2020 végéig 12 mérkőzést kell majd még lejátszania a Premier League-ben, a Bajnokok Ligájában és a Ligakupában.

 

Ennek értelmében a Vörös Ördögök a West Bromwich Albion szombati, manchesteri látogatásától kezdve négy naponta a pályán lesznek az év utolsó napjáig, amely alaposan próbára fogja majd tenni őket.

 

A hektikus program természetesen kihívások elé állítja a menedzsereket és edzői stábjukat is a játékosok erőnléti állapota, illetve a potenciális kiégés okán is, azonban ettől függetlenül már mindenki nagyon várja a következő időszakot.

 

Juan Mata egyike volt azon játékosoknak, akik a válogatott szünet alatt is az Aon Training Complex-ben készültek, amely a mai napon ér véget.

 

A spanyol középpályás kihasználta a lehetőséget, hogy kicsit feltöltődjön a szezon kulcsfontosságú időszaka előtt és már alig várja, hogy a hétvégén a birminghamiek elleni találkozóval kezdetét vegye.

 

 

"Csendesek voltak az elmúlt napok, ahogy mindig, mivel számtalan játékos utazott el hazája válogatottjához, de jól sikerült a hét a következő mérkőzésre való felkészülés jegyében. Mindannyian jó hangulatúak vagyunk azt követően, hogy a szünet előtti utolsó meccsünket sikerült megnyerni" - kezdte Juan.

 

"Néhány napos pihenőt kaptunk, de aztán a következő meccsre való - mentális és fizikális - készülés került a fókuszunkba, illetve az ellenfelünk és taktikájának elemzése."

 

"Szerintem minden egyes alkalommal, amikor válogatott szünet van és nem vagyunk érdekeltek, azon kell lennünk, hogy feltöltsük a lemerülőben lévő elemeinket. Mint mindenki tudja, a mérkőzések egyre-másra követik egymást és készen kell állnunk arra, hogy 3 naponta fellépésünk lesz. Úgyhogy ez most jó lehetőséget biztosított a kikapcsolódáshoz."

 

"Már nagyon várjuk az előttünk álló sűrű időszakot. Természetesen számomra nagyon izgalmas, hogy amikor csak lehet, játszhassak. Már nagyon várom. Tudjuk, hogy mostantól karácsonyig és a karácsonyi időszak során nagyon fontos időszakunk lesz, amely során jó eredményeket kell szállítanunk."

 

A United hátralévő mérkőzései 2020-ban
Nov 21.: West Bromwich Albion (h)
Nov 24: Istanbul Basaksehir (h)
Nov 29: Southampton (i)
Dec 2: Paris Saint-Germain (h)
Dec 5: West Ham United (i)*
Dec 8: RB Leipzig (i)
Dec 12: Manchester City (h)*
Dec 15: Sheffield United (i)*
Dec 19: Leeds United (h)*
Dec 23: Everton (i)
Dec 26: Leicester City (i)*
Dec 28: Wolverhampton Wanderers (h)*

*A mérkőzések időpontja a televíziós közvetítések miatt még változhat.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!