Sir Alex még töpreng a csapaton

A menedzser célzásokat tett arra, nagyon hasonló csapat lép majd pályára vasárnap, mint amit a Chelsea elleni, Old Traffordon lejátszott BL mérkõzésen láthattunk.


A United legutóbbi két, Chelsea elleni összecsapását megnyerte, így erre alapozna Sir Alex.

"Amit a Bajnokok Ligájában csináltunk, nagyon jó volt, alkalomhoz illõ csapatot sikerült összerakni" - mondta a skót szakember.

"A csapaton csak 1-2 személyi változtatást fogok végrehajtani, ami nem hoz nagy különbséget. A legutóbbi, Chelsea elleni meccsen például kihagytuk Antonio Valenciát, Ji-sung Park játszott a jobb szélen és Nani a balon."

"Jól mûködött számunkra, különösen Park formája volt nagyszerû azon az estén, miközben Rooney elõl játszhatott. De változtatni fogok, Esély van arra, hogy 1-2 helyen más szerepel majd a Bajnokok Ligája mérkõzéshez képest, ami reméljük nem lesz hátrányunkra."

 


Bár sokan úgy vélték a szezon elején, hogy a United és a Chelsea küzdhet idén a bajnoki címért, volt idõ, amikor a londoniak 15 pontos hátrányba is kerültek a Vörös Ördögökkel szemben. Ám ebbõl mostanra 12 pontot sikerült ledolgozniuk, mutatva a lendületüket, de Sir Alex szerint csak az számít, hogy három mérkõzéssel a szezon vége elõtt három pont az elõnye csapatának.

"Nem tudom, hány ponttal voltunk a Chelsea elõtt bármikor is" - mondta Ferguson. "Nem számít. A fontos az, ma hol vagyunk. Nem számít, mi történt múlt vasárnak, négy vasárnappal ezelõtt, négy hónapja vagy négy éve, a lényeg a jelen."

"Három mérkõzésünk vn hátra - két hazai, egy idegenbeli - és három ponttal vezetünk. Azonos gólkülönbségünk van a Chelsea-vel, de mi játszunk otthon. Ez az, ahol most tartunk, semmi nem változtathat ezen."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!