Friss információk Lindelöf kapcsán

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Victor Lindelöf hátsérülése kapcsán.


A West Bromwich Albion elleni szombati bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatója második részében Ole-nak Lindelöf erőnléti állapotával kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolnia.

 

A svéd középhátvéd már hosszabb ideje bajlódik hát problémával, de a menedzser abban reménykedik, hogy a szombati meccsen számíthat majd rá.

 

Lindelöf egy kivételével az idei szezon összes Premier League mérkőzésén kezdőként szerepelt és végig is játszotta azokat és ezt a mérleget még inkább javítaná, amikor a Vörös Ördögök idei első hazai bajnoki sikerükre készülnek majd.

 

"Holnap [szombaton] meg kell vizsgálnunk Victort, mert a háta nincsen jó állapotban" - kezdte a norvég szakember pénteken.

 

"Már az előző szezonban is hátráltatta ez a probléma és szerintem akkor érződik számára igazán, amikor a mérkőzések egyre-másra követik egymást. Amikor van néhány extra napja regenerálódni, akkor rendben szokott lenni."

 

 

A manchesteriek 2-ese két alkalommal, Horvátország és Franciaország ellen húzhatta magára hazája válogatottjának mezét a legutóbbi nemzetközi meccsek miatti szünetben. Mindazonáltal utóbbi mérkőzés második félidejében le kellett cserélni, amikor Paul Pogba és Anthony Martial volt a másik oldalon.

 

"Nagyon jól érezte magát, nem volt panasza a svédek első meccsén, majd az utána következő pihenőnapokon sem" - tette hozzá Solskjaer.

 

"Aztán Franciaország ellen elkezdte újra érezni a hátát, a mérkőzések pedig mostantól futószalagon következnek. Ez egy olyan probléma, amelyet kezelnünk kell, de remélhetőleg nem lesz szükség műtéti beavatkozásra vagy ilyen súlyosságú lépésre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!