Ole De Gea sérüléséről

David de Gea-t le kellett cserélni a Manchester United Southampton elleni meccsének félidejében, miután az első játékrészben megsérült.


Játékoskarrierének 500. klubmérkőzésén, amely 84 Atletico Madridos találkozó mellett a 416. volt számára a United mezében, a spanyol portást sérülés miatt kellett lecserélni, így bevethetősége kérdéses a szerdai, sorsdöntő jelentőségű Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen.

 

A kapus azt követően esett neki a kapufának, miután megpróbálta hárítani James Ward-Prowse szabadrúgását, amely végül nem sikerült, így a Szentek 2-0-s előnyre tettek már szert akkor a St. Mary's-ben. De Gea az első játékrészben még a pályán maradt a Vörös Ördögöknél, de a szünetben bent maradt az öltözőben, helyére pedig a bajnokságban így debütáló Dean Henderson állt be.

 

A United menedzserét, Ole Gunnar Solskjaert mérkőzés utáni nyilatkozatában természetesen megkérdezték első számú kapusa állapotáról, amelyről a norvég menedzser így nyilatkozott a MUTV-nek:

"A térde felett ütötte meg magát, szóval remélhetőleg szerdára már rendben lesz, de még nem tudjuk."

 

"Kisebb vizsgálaton kell majd átesnie holnap [hétfőn], de Dean beállt helyére és nagyon biztos teljesítményt nyújtott."

 

 

Alex Telles sem taktikai szempontból hagyta el a pályát idő előtt, ugyanis az utolsó percekre Brandon Williamsnek azért kellett beállnia a helyére, mert a lágyékánál érzett problémát.

 

A győzelmet megelőzően Ole arról számolt be, hogy Paul Pogba a hét közben visszatérhet csapatába a francia bajnok ellen, miután az elmúlt mérkőzéseket bokasérülés miatt kihagyni kényszerült. Scott McTominay szintén kihagyta a dél-angliai kirándulást. Anthony Martial bár elutazott társaival, de betegség miatt nem nevezte meccsnapi keretébe a menedzser.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!