Sir Alex Ancelotti mellett szólt

Sir Alex Ferguson megvédte a Chelsea menedzserét, Carlo Ancelottit azon mérkõzés elõtt, amivel biztosíthatja a skót szakember, hogy olasz kollégája üres kézzel zárja az idei szezont.


Ha a United legyõzi ma a Chelsea csapatát az Old Traffordon, úgy hat ponttal meglóg londoni riválisától két mérkõzéssel a bajnokság vége elõtt. A Vörös Ördögök korábban már a Bajnokok Ligájából is kiütötték a Kékeket, akik a Ligakupából és FA kupából is idõ elõtt búcsúztak a Newcastle-nek és Evertonnak köszönhetõen.

Sir Alex szerint minden támadás Carlo felé igazságtalan, hiszen alig 12 hónapja történelmi duplázáshoz segítette csapatát.

"A Chelsea egy remek, tapasztalt társaság és egy hónapja is mondtam, õk lesznek a legnagyobb vetélytársaink a bajnoki küzdelemben" - mondta Ferguson a United Review-nek.

 


"Minden tiszteletem Carlo Ancelottié, aki egy kiváló ember és nagyszerû edzõ, ki méltósággal viselte azokat a támadásokat, melyek nem régiben érték. Hogy ez honnan jön belõle, nem tudom."

"Biztosan megérti a kritizálókat, hisz Olaszországban rengeteget kapott, de az Angliában tapasztaltak alaptalannak látszanak. Mindkét európai kupát és Scudettot is nyert játékosként, valamint menedzserként is, tavaly pedig bajnokságot és FA kupát szerzett a Chelsea-nek. Nem érdemli meg, hogy kérdéseket kapjon a jövõjét illetõen."

"Megtisztelõ õt az Old Traffordon fogadni, bár a csapatát készülünk legyõzni. Jobban megérti ezt, mint a legtöbb ember. Nagy munkánk van, amit kis segítséggel végre tudunk hajtani."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!