Ole: Remek lesz újra szurkolók előtt szerepelni

Ole Gunnar Solskjaer izgatottan várja már, hogy a West Ham United elleni mérkőzés alkalmával ismét szurkolók előtt léphessenek pályára szombaton a London Stadionban.


Scott McTominay Manchester City elleni márciusi győztes gólja óta nem volt lehetősége a szurkolóknak az Old Traffordra, és bármilyen más Premier League stadionba ellátogatni.

 

 

Ezen a hétvégén a régóta várt visszatérés végre megtörténhet. A United 2000 fős közönség előtt fog játszani tekintettel arra, hogy a West Ham stadionja a kormány rendeletében meghatározott olyan régióban fekszik, ahol a lazítások megengedettek.

 

A pénteki, mérkőzést megelőző sajtótájékoztató során Ole bevallotta a riportereknek, hogy megkönnyebbülés lesz újra közönség előtt szerepelni, még akkor is, ha a stadion messze van a teljes kihasználtságtól.

 

"Remek lesz újra közönség előtt játszani; már nagyon várjuk" - mondta.

 

"Természetesen a mieink nem lesznek velünk, de fel kell használnunk ezt az energiát, valamint előnyt is faraghatunk abból, ha el tudjuk őket csendesíteni. Remélhetőleg idegessé tudjuk őket tenni. Nagyon várjuk már. Remek lesz szurkolókat látni a stadionban."

 

A Manchester a harmadik kategóriába tartozik ebből a szempontból, így sajnálatos módon nem lesz lehetőségünk üdvözölni a szurkolóinkat a manchesteri derbi során.

 

A Kormány december 16-án fogja felülvizsgálni az egyes kategóriákba tartozó területeket. Három nappal azt követően a Vörös Ördögök a Leed Unitedet fogják fogadni az Old Traffordon, az pedig már egy olyan mérkőzés lehet, ahol a szurkolók is köztünk lehetnek.

 

 

"Természetesen az Old Traffordon is várjuk a visszatérést" - hangsúlyozta Ole a mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

 

"Remélhetőleg ez minél hamarabb megtörténhet, mert a futball így nem ugyanaz. Már régóta nem ugyanaz. Természetesen picit megtörtek és csalódottak vagyunk a szerda este után, de szombaton remélhetőleg újra készen állhatunk.

 

Harry Maguire, a United kapitánya a menedzser gondolatait ismételte meg.

 

"Alig várom" - mondta a védő. "Nagyon hiányoznak a szurkolók, különösen az Old Traffordról. Dübörgő érzés fog el, mikor tele van, ők a 12. játékosok, akik kisegítenek minket. A hazai formánk egyelőre nem a legjobb a szurkolók nélkül, úgyhogy a visszatérésük biztosan jó hatással lesz ránk."

 

"Ez nem az a szám, amit szeretnénk. Szurkolókkal teli stadionokat akarunk, de jó lesz 2000 szurkolót is látni, és feltehetőleg sokkal jobb élmény lesz, mint üres stadionban játszani."

 

 

Alex Telles szintén izgatottságát fejezte ki a szurkolók potenciális Old Traffordra történő visszatérésével kapcsolatban.

 

"Igen, nagyon várjuk már, hogy visszatérjenek. Szurkolóként azt kell mondjam, remek hogy láthatjuk őket visszatérni, sportolóként pedig mindannyian érezni akarjuk a támogatást a stadionokban."

 

"Megérkezésem óta arra vágyom, hogy megtapasztalhassam az Old Trafford hangulatát és azt, ahogy valamennyi ember nekünk szurkol a stadionban."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!