Nani szereti a sajátos focit

A portugál szélsõ az évek alatt megszerette az angol futball kemény fizikális megpróbáltatásait.


A portugál válogatott szélsõ általában a kemény belépõknek inkább csak áldozata, hiszen gyakran az ellenfél játékosai csak így tudják megállítani Nani cselsorozatait.

 

Néha ezek a szabálytalan szerelések is átlépik a határt, például mikor Jamie Carragher talpalt bele Nani lábába a Liverpool elleni összecsapáson.

 

Nani azonban nem sokat törõdik az ilyen rúgásokkal, inkább élvezi az angol foci keménységét.

 

„Az ellenfél védõinek rá kell jönniük, hogyha felrúgnak, akkor sárga vagy piros lapot is kaphatnak. Már nem buktatnak olyan sûrûn, mint két-három hónappal ezelõtt, de ez nem számít, mert ilyen az angol foci”- mondta Nani a The People-nek.

 

„Szeretek itt játszani, és nem csak itt Angliában kapnék rúgásokat. Ez a sajátos futballjuk, ez a kemény foci és szerintem ez teszi az angol bajnokságot jóvá.”

 

Nani következõ megpróbáltatása a mai, Old Traffordon rendezendõ, Chelsea elleni találkozó lesz, amikor David Luizzal és Ivanoviccsal nézhet majd farkasszemet.

 

 

A Kékek hátsó négyese nem fog kegyelmezni egyik United csatárnak sem, de Nani bátor és elmondta, hogy megbirkózik bármivel, amit a Chelsea védõi tesznek ellene.

 

„Nem szeretem ha felrúgnak, de nem is ijeszt meg.”

 

„Sok védõ nem ismeri a mentalitásomat, a viselkedésemet és hogy hogyan is játszom én ezt a játékot.”

 

„Erõs vagyok és szeretek játszani. Szeretem ha egy-egy elleni szituációba kerülök egy védõvel, mert meg van rá a képességem hogy kicselezzem.”

 

„Persze néha megsérülhetsz ha keményen felrúgnak, de ez a játékkal jár. Bele kell törõdni.”

 

„Nem törõdöm azzal, hogy a bíró megvéd-e engem. Ha a bíróval kezdesz el foglalkozni az rossz, mert semmi nem úgy fog történni, ahogyan azt elképzeled.”

 

„Ismerem Luizt, de csak TV-n láttam játszani. Szerintem elég jó játékos.”

 

„Természetesen minden Chelsea védõt át kell ma játszanunk, nem csak Davidot. Megpróbálunk kifogástalan teljesítményt nyújtani, és sok gólt lõni! Csak a saját csapatomra akarok gondolni és gólokat lõni, ezekkel pedig meccseket nyerni!”

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!