Maguire őszinte értékelése

A csapatkapitány rendkívül csalódott volt a korai Bajnokok Ligája-kiesés miatt.


Az RB Leipzig együttese nagyon gyorsan kétgólos vezetésre tett szert, a hajrához közelítve a United folyamatos nyomása ellenére pedig ismét betaláltak a hazaiak.

 

Bruno Fernandes a 80. percben tizenegyesből szépített, majd a csereként beállt Paul Pogba röviddel ezután 1-re csökkentette a vendégek hátrányát. Egy döntetlen elég lett volna ahhoz, hogy a Vörös Ördögök tavasszal továbbra is Európa legrangosabb kupasorozatában folytathassák, ezúttal viszont nem jött össze a bravúr.

 

Harry Maguire az MUTV-nek osztotta meg érzelmeit a kieséssel kapcsolatban.

 

"Hittel, magabiztosan mentünk bele a mérkőzésbe, úgy utaztunk ide, hogy megfelelő eredményt tudunk elérni" – mondta az angol. "Elképesztően gyengén kezdtük az összecsapást, hamar elhúztak tőlünk. Azután 60 percen keresztül mi voltunk a jobb csapat. Hajtottunk a végéig, de csak nem sikerült…"

 

"A félidőben tudtuk, a találkozó 3. gólja kritikus lesz, mint a szombati meccsünkön, de ma este nem mi lőttük azt. Sok próbálkozásunk volt, Bruno kapufát is rúgott egy remek távoli kísérletet követően, egy másik nap talán bement volna."

 

"Ennek a klubnak nem szabadna a BL-csoportkörben elvéreznie, elkeseredettek vagyunk emiatt."

 

 

Maguire elmondta, 10 perccel a vége előtt is bíztak benne, képesek fordítani a dolgok állásán.

 

"A meccs elején rájuk akartuk erőltetni a játékunkat, de az első támadásukból máris betaláltak… Megint megtörtént. Javítanunk kell ezen, nem kerülhetünk állandóan hátrányba."

 

"Tisztában voltunk vele a szünetben, hogy a második játékrészben nekünk kell megszerezni a következő gólt" – folytatta a védő.

 

"3-0-nál éreztük, képesek lehetünk rövid időn belül többször is bevenni a hálójukat és visszahozhatjuk az esélyeinket. Amikor lendületet kaptunk, már túl közel álltunk a lefújáshoz. Hihetetlen, hogy nem került a labda a kapuba Mukiele érintése után az utolsó percben. Én is ott voltam, hogy bekotorjam. Saját magunkat hibáztathatjuk, hogy ennyi előnyt adtunk az ellenfélnek, ez nem elfogadható."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!