Giggs: Végezzük be!

Ryan Giggs arra ösztönzi csapattársait, hogy biztosítsák be a rekordot jelentõ, 19. bajnoki címüket, amilyen gyorsan csak lehet, miután az Old Traffordon legyõzték legközelebbi riválisukat, a Chelsea-t.


A walesi ismét fõszerepet játszott a Chelsea ellen, ugyanis a második találat – Nemanja Vidic gólja – az õ beadásából született és így Giggsy már csak karnyújtásnyira van attól, hogy 12. Premier League medálját gyûjthesse be.

 

"Ez egy hatalmas lépés. Matematikailag nem dõlt el még, de nagyon közel vagyunk a trófeához" – mondta Giggs a Chelsea felett aratott, 2-1-es gyõzelmet követõen.

 

"Be kell fejeznünk a munkánkat és remélhetõleg ez sikerülni is fog a jövõ héten. Egyetlen egy pontra van szükségünk a következõ két mérkõzésünkön."

 

"Ez egy hatalmas lehetõség számunkra, mi pedig mindent elkövetünk, hogy amilyen gyorsan csak lehet, pontot tegyünk az ügy végére."

 

 

"Blackburnben nem egyszerû gyõzni, de biztos vagyok benne, a szurkolók nagy segítségünkre lesznek, hogy begyûjthessük azt a pontot. Remek hangulat lesz, mindig az van. És mint mindig, nem egy döntetlenért fogunk odautazni, gyõzni akarunk."

 

Az örökzöld Giggs a mai napon mutatta egyik legjobb teljesítményét a Chelsea ellen, mióta 1991-ben debütált. Abban az idõben, a Unitednek csupán 7 bajnoki címe volt, szemben a Liverpool 18 elsõségével, azonban most hatalmas lehetõség van a Vörös Ördögök elõtt, hogy megelõzzék õsi riválisukat.

 

"Tizenöt, húsz évvel ezelõtt nem gondoltam volna ezt. Ez egy nagyszerû eredmény a klubtól és a menedzsertõl, hogy lehetõségünk van megelõzni a ’70-es, ’80-as és ’90-es évek legnagyobb riválisát."

 

"Nagyon közel vagyunk hozzá, és ha sikerül, nagyon különleges dolog lesz számunkra."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!