Diallo megkapta olasz útlevelét Unitedbe igazolása előtt

A Sky Italia értesülései szerint az Atalanta szélsője, Amad Diallo megkapta az olasz útlevelét a Manchester Unitedbe történő 37.2 millió font összértékű átigazolását megelőzően.


A Unitednél optimisták, hogy az olasz állampolgárságot megkapó támadó az Egyesült Királyságban is munkavállalási engedélyt kaphat és így Manchesterbe utazhat a következő hónapban.

 

A Vörös Ördögök még októberben, az átigazolási időszak utolsó napján jelentették be hivatalosan, hogy Diallo szinte biztosra vett Parmaba igazolásának kútba esését követően megállapodtak klubjával a 18 éves játékos megszerzéséről.

 

Ole Gunnar Solskjaer azt követően döntött a szélső megszerzéséről, hogy hosszú, Jadon Sancho megszerzéséért folytatott harcukban kudarcot vallottak a Borussia Dortmund ellenében.

 

 

Diallo 2015-ben került az Atalanta akadémiájára és tavaly októberben, az Udinese 7-1-es legyőzésekor debütálhatott a felnőtt csapatukban.

 

Az ifjú tehetség a kispadról beállva tudott eredményes lenni azon a mérkőzésen, ezzel pedig ő lett a Serie A első játékosa, aki 2002-ben születve szerzett gólt.

 

Diallo eddig négy mérkőzésen léphetett pályára felnőtt szinten az olasz első osztályban, míg az előző szezonban 24 mérkőzésen 7 gólt és 11 asszisztot jegyzett klubja ifjúsági együttesében.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!