Keane: A Pool mögött a United a legnagyobb esélyes

Roy az elsöprő Leeds elleni diadal után Solskjaer együttesét érzi a legerősebbnek az üldözők közül.


A Vörös Ördögök legutóbbi 13 bajnoki címüket Sir Alex Ferguson irányítása alatt zsebelték be a Premier League-ben.

 

A skót menedzser visszavonulása után David Moyes-szal hátramenetbe kapcsoltak a manchesteriek. Később Louis van Gaallal sem termett babér számukra az angol első osztályban, míg José Mourinho a második helyre tudta vezetni az együttest.

 

A portugál menesztése óta Ole Gunnar Solskjaer felelős azért, hogy a Manchester United újra régi fényében csillogjon, azonban az egykori játékossal sem találtak eddig kiegyensúlyozott teljesítményre a vörös mezesek.

 

Az idei szezonban viszont hirtelen a tabella élén álló Liverpool mögé értek fel az ünnepi periódus előtt, ugyan 5 ponttal lemaradva Jürgen Kloppéktól, de 1 mérkőzéssel kevesebbet játszva. A United korábbi kapitánya szerint Solskjaerék joggal álmodozhatnak az elsőségről.

 

"Az elmúlt időben folyamatosan nyerik a meccseiket, ennél nem is kell több" – mondta az ír.

 

"A United azok után, hogy milyen gyenge eredményekkel kezdte az idényt, most remek pozícióban van. Ha képesek összeszedni magukat otthon, akkor minden esélyük megvan, hogy ott maradjanak a táblázat elején."

 

 

"Szerintem továbbra is a Liverpool Anglia legerősebb csapata, de a United képes lehet megszorongatni őket."

 

Pontosan 1 évvel ezelőtt Solskjaer alakulata 24 ponttal állt az ősi rivális mögött.

 

Mostani idegenbeli formájuk hibátlan, a hétvégi meggyőző sikerük pedig az első valamire való eredményük volt az Old Traffordon a szezon ezen szakaszáig a bajnokságban.

 

"A Manchester United kitűnő meccset produkált" – tette hozzá Roy.

 

"A Leeds vesztét az okozta, hogy területeket hagyott. Eddig úgy tűnt, a Fehéreknek lehet keresni valójuk látogatóként is."

 

"Nagyszerű győzelmet tudhat magáénak a gárda, ami nagy lökést adhat. A Pool kiemelkedik a mezőnyből, de az üldözők legjobbjává a United válhat."

 

Keane egykori kenyéradója versenyben van még az Európa-ligában, az FA-kupában, legközelebb pedig a Goodison Parkban lép fel szerdán a Ligakupa negyeddöntőjében.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!