Solskjaer reakciója a Leicester elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer elismerte, csalódott volt, hogy a Manchester United csak döntetlent tudott elérni a bajnokságban eddig brillírozó Leicester City ellenében és így megszakadt idegenbeli győzelmi sorozatuk a Premier League-ben.


Általános érzések

"Csalódás. De ismét bebizonyosodott, hogy nem szabad fejben kikapcsolni. Jó játékosaik vannak, a végén pedig Vardy révén minőségi találatot tudtak szerezni - remek elmozgást és egy igazi csatár gólt láthattunk. Azonban mi azt gondoltuk, hogy talán győzelmet érdemeltünk volna, mert nekünk voltak nagyobb helyzeteink. Egy pontot szerezni nem a legrosszabb eredmény, de csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk hárommal távozni innen, mivel egy nagyon jó csapat ellen játszottunk."

 

Öltözői hangulat

"Szerintem az öltözőben a hangulat... örömmel láttam, hogy egykedvűek és csalódottak voltak. Innen egy ponttal távozni jó eredmény, de nekünk továbbra is erősebb ambícióink és olyan elvárásaink vannak magunkkal szemben, amelyeknek meg akarunk felelni. A játékosok meg akarnak nyerni minden egyes mérkőzést, ahogyan én is, de a valóság az, hogy ez nem mindig sikerül."

 

Rashford javította a hibáját

"Nagyszerű gólt szerzett és természetesen ő is tudja, hogy az első helyzete szinte kihagyhatatlanul nagy volt. Olyan volt, mintha előbb fejelt volna, mint ahogy a labda odaért volna, mert a feje tetejét találta el. Az ilyen dolgokon múlik egy-egy mérkőzés sorsa."

 

Hozzászoktunk a mérkőzések megnyeréséhez

"Különösen idegenben igaz ez, de valószínűleg túl korán találtunk be... arra van szükségünk, hogy az ellenfelünk szerezze az elsőt, ahhoz, hogy fordítani tudjunk! Viccet félretéve, azt kell mondjam, hogy ez egy nagyon jó mérkőzés volt."

 

 

Cavani hozzájárulása

"Nagyszerű passz volt [Edinsontól], kiváló időzítéssel, Bruno pedig nagyszerűen futott be az üres területre és fejezte be a helyzetét, szóval természetesen elégedett voltam ezzel. Korábban nagyon hasonló helyzetünk volt, Anthony-é, de nem ünnepelhettünk. Soha nem lehet előre biztosan tudni, hogy lest intenek vagy megadják a gólt."

 

Rövid életű gólelőnyök

"Ha vezetést tudsz szerezni, akkor természetesen az irányítás is nálad van. Az első félidőben azonban egyáltalán nem kontrolláltuk az eseményeket. A második félidőben jobban nálunk éreztem az irányítást, de aztán ismét bebizonyosodott, hogy a klasszis játékosok [Vardy] minőségi pillanatai mindenki számára okozhatnak fájdalmat."

 

A Leicester egyenlítőgóljai

"Mindkét gólnál gyorsabban vissza kellett volna zárnunk. Az elsőnél egyértelműen, de a másodiknál is meg kellett volna akadályoznunk a centerezést. A bekapott gólokra mindig azt vizsgálva kell tekinteni, hogy mit kellett és lehetett volna tenni az elkerülésük érdekében."

 

Lindelöf sérülése

"Újra a hátával akadt problémája, szóval a Wolverhampton meccs előtt majd alaposan meg kell vizsgálnunk az állapotát. De Eric továbbra is egészséges, ahogyan Axel is, szóval a Wolverhampton ellen újra számíthatunk rájuk. 34 órával több időnk lesz felkészülni arra a meccsre, mint a Wolves-nak, szóval remélhetőleg a fiúk ezt az előnyt megfelelően ki fogják aknázni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!