Ezért elégedetlen Bruno Oléval

A januári csatlakozása óta bemutatott teljesítménye után néhány Manchester United szurkoló talán óvná Bruno Fernandest a túl sok játékperctől.


Az energikus középpályás mindig különbséget jelent a pályán és mindig szerepelni is akar azon, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy a Carabao Cupban az Everton felett aratott győzelmet követően a Leicester City elleni 2-2 alkalmával is kezdőként lépett pályára.

 

A CIES Futball Intézet által közölt felmérés szerint a portugál lábában van a negyedik legtöbb játékperc, ha a 2020-as évet nézzük. Az első helyre a kapitányunk, Harry Maguire került, míg a második helyre Bruno válogatottbeli társa, Ruben Dias futott be.

 

Harmadik helyen a Barcelona szupersztárja, Lionel Messi zárt.

 

 

Ezeket az adatokat ismerve nem lepődnénk meg, ha azt gondolnád, hogy a 18-as számú játékosunk úgy érzi, hogy egy kis pihenésre lenne szüksége, kiváltképp az év ezen időszakában.

 

Ennek ellenére a játékos a Boxing Day-en is szerepet kapott, ahol gólt és gólpasszt jegyzett a neve mellett, emellett kifejezte, hogy még több játékpercre éhes! Ezen a listán még a csapattársát, Maguire-t is meg kívánja előzni!

 

Amikor a felmérésről meséltünk neki, a következőket válaszolta: "Nem vagyok boldog. Beszélnem kell az edzővel, hogy én akarok az első helyen lenni! [Nevet]"

 

"Persze, nagyon fontos, hogy játsszak. Minél több játékperc van a lábadban, annál több önbizalmad van. Ez mindig is így volt."

 

"Érzem a stáb és az edző bizalmát is. Ráadásul ez kiemelten fontos nekem, mert így tudom magam komfortosan érezni. Teljes mértékben érzem az edző belém vetett bizalmát. 'Szükségem van rád, azt akarom, hogy játssz, megadom neked a lehetőségeket'."

 

"Amikor rátekintesz a statisztikákra, és meglátod mennyit játszottam a szezonban, az a bizalmat is jelzi egyben, ebből pedig vissza kell adnom valamit a klubnak."

 

 

Kedd este az ellen a csapat ellen léphet pályára Bruno, amely ellen debütálni tudott a United színeiben, ami ráadásul az utolsó mérkőzésünk is lesz az évben, így kíváncsiak vagyunk, hogy Fernandes kapni fog-e valamikor egy kis pihenőt - 2021 első felében ráadásul olyan ellenfeleket vár a csapat az Old Traffordon, mint az Aston Villa, Manchester City (a Carabao Cupban), és a Watford (az FA-kupában).

 

Egy dolgot azonban biztosra vehetünk, az pedig az, hogy Fernandes biztosan nem lesz boldog, ha arra kérik, hogy hagyja ki valamelyik mérkőzést ezek közül!


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!