Solskjaer: A rotáció lehetősége sokat segít nekünk

A menedzser úgy véli, a United tabellán elfoglalt helye a keret mélységéről tanúskodik.


Ebben az idényben a norvég egyszer sem nevezte két egymást követő összecsapáson ugyanazt a kezdőt, ami nem is meglepő, hiszen a koronavírus miatt szűkre szabott nyári szünet után hatalmas meccsdömpingnek vannak kitéve a klubok.

 

Ole biztos benne, a keretben megvan az erő ahhoz, hogy képes legyen minden nehézségét leküzdeni, ami az útjába gördül.

 

"Bő keretünk van, sokat tudunk rotálni" – kezdte a szakember. "Nem igazán találtuk meg az alapcsapatot, de ennek a szezonnak nem is ez a feladata."

 

"Az egész brigádról szól az idei év, 24-26 játékos aktív szerepet fog kapni."

 

 

"Csak ekkora létszámmal vihetjük végig, mivel sérülések és eltiltások biztosan hátráltatni fogják a munkánkat. Úgy gondolom, az aktuálisan pályára lépő 11 képes lesz minden mérkőzésből a maximumot kihozni."

 

A Vörös Ördögök 9 alkalommal léptek fel december folyamán, januárban pedig újabb 7 vár rájuk. Solskjaert arról kérdezték, befolyásolta-e már az adott napi kezdő összeállítását egy következő találkozó súlya.

 

"Néhány együttes ellen jobban fekszenek bizonyos stílussal és képességekkel rendelkező játékosok" – válaszolt Ole.

 

"Természetesen előre tervez az ember. Emlékszem, mikor korábban úgy éreztem, megérdemlem a lehetőséget, de végül kimaradtam. Ennél a klubnál ez benne van a pakliban – minden pozícióban top futballistáink vannak."

 

"A fiúk pikkelhetnek rám, míg a következő meccsen be nem teszem őket, mert bizony nem boldogok, mikor megtudják, hogy csak a cserepad vár rájuk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!