Giggs: Hernandez lenyûgözõ

Ryan Giggs dicsérte Javier Hernandez fantasztikus teljesítményét, amiért elérte a 20 gólos határt elsõ szezonjában.


Hazáján, Mexikón kívül nem sokat lehetett hallani Hernandezrõl mielõtt Sir Alex Ferguson váratlanul tavaly áprilisban leigazolta a támadót 7 millió fontért. Néhány hónappal késõbb, a Világbajnokságon már a nagyközönség is megismerhette a játékos képességeit, de még a United menedzsere sem számított arra, hogy a 22 éves támadó ilyen jól kezdi karrierjét a Vörös Ördögök csapatában.


Kezdve a Community Shielden szerzett különös góljától a tegnapi 36. másodpercben szerzett Chelsea elleni vezetõ találatig Hernandez folyamatosan lenyûgözte a közönséget, és Ruud van Nistelrooy 2001-es debütálása óta nem volt csatár, aki elsõ idényében elérte volna a 20 gólt.

 


„Hihetetlen, hogy már 20 gólt szerzett az elsõ szezonjában” – mondta a United legendája, Ryan Giggs.


„Mindig megvan az esély a gyõzelemre egy ilyen góllövõvel a csapatban, mint Javier. Fantasztikus benyomást tett mindenkire, a pályán és a pályán kívül nyújtott teljesítményével is. Az angolja tökéletes, ami sokat segített neki, a mostani gólja pedig remekül összefoglalja az egész szezonját.”


„Néha az ilyen lehetõségek túl korán jönnek, amikor még nem vagy felpörögve, de õ 30 másodperc elteltével is kihasználta az elõtte nyíló lehetõséget.”


„Minden jót megérdemel, amit róla mondanak!”


A United a Chelsea tegnapi 2-1 arányú legyõzésével a rekordot jelentõ 19. bajnoki címének küszöbére került
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!