Solskjaer reakciója a Villa legyőzésére

Ole Gunnar Solskjaer úgy érzi, a Manchester United játékosainak lefújás utáni reakciói megmutatták, hogy mennyire fontos volt számukra az Aston Villa legyőzése.


Nagy győzelem

"A meccs vége után láthattuk az ünnepléseket; ez a győzelem nagyon sokat jelentett. Ettől függetlenül már korábban el kellett volna döntenünk a találkozó sorsát és jobban kellett volna menedzselnünk az eseményeket a végjátékban. De egy védőnek néha az is a feladatai közé tartozik, hogy blokkoljon vagy a gólvonalról szabadítson fel. Mi pedig ezt megtettük."

 

Fegyelmezett védekezés

"Voltak helyzeteink. Mindvégig tudtuk, hogy fizikális mérkőzésre van kilátás. Tudtuk, hogy rengeteget fejlődtek és nagy kihívás elébe állítottak minket ennek megfelelően. Volt néhány alkalom, amikor aggódhattunk amiatt, hogy a tizenhatosunkon belülre kerültek. Nem tudtuk elég jól levédekezni a beadásaikat. Bármikor tudtak beadni a tizenhatoson belülre, abból veszély kerekedett, de mi bemutattunk néhány nagyszerű védést és blokkot. Természetesen nagyon elégedett vagyok a három pont megszerzésével. Ne értsenek félre, örülök a három megszerzett pontnak és a teljesítményünknek, de mindig vannak olyan dolgok, amiken javítanunk kell. Még a szezon korai szakaszában járunk, emiatt pedig nem szabad túlzottan elbizakodnunk magunkat. Ez még nem egy kupadöntő volt, de a megszerzett két extra pont nagyon fontos volt."

 

Bailly legjobb teljesítménye

"Megérdemelten gratulált neki mindenki a lefújás után, mivel nagyon nehéz, sérülésekkel teli időszakon van túl. Ő egy nagyon kedvelhető ember. Az öltözőben mindenki azt szeretné, ha sikeres tudna lenni. Tudjuk, hogy mennyire fontos lehet számunkra, ma este pedig hihetetlen volt."

 

 

Lenyűgöző Aaron

"Ő egyre jobb és jobb lesz. Szerintem a legtöbb dologban már sokkal jobb, mint volt, mert mostanra már másfél szezont töltött el közöttünk. Kezdi megszokni a Man Unitedet. Elégedett vagyok a ma esti teljesítményével."

 

Pogba jelenléte

"Paul... jól fedezte a labdát, majd összeakasztották a lábát [a tizenegyes előtt]. Szerintem ő egyre jobb és jobb. A középpályán nagyon fizikális harc folyt; ők egy erős, jó fizikumú csapat, Paul pedig a bajnokságban fizikálisan bárkivel képes felvenni a harcot, ha egészséges. Jelenleg pedig nagyon is az."

 

Csapat összetartás

"Fejlődünk és egyre közelebb kerülünk a tabella éléhez, emellett pedig csapatként is egyre jobban kezdünk összecsiszolódni. A csapat kultúrája is napról-napra egyre jobb. Ma hallgattam a cseréinket - tudom, hogy hiányoznak a szurkolóink - de ma ők voltak a szurkolók. Végig támogatták a csapattársaikat."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!