Kölcsönlesen: Cleverley segítségével maradhat bent a Wigan

Habár a szezon már majdnem véget ért, a United kölcsönben lévõ fiataljainak még sok dolguk maradt.


Tom Cleverley kulcsember volt a Wigan Aston Villa elleni meccsén. A Wigan Athletic nagyon fontos pontot szerzett, mellyel egy lépéssel közelebb kerültek a bentmaradáshoz.

Tom remek szerelése után szerezte meg Charles N’zogbia a vezetõ gólt, melyet Cleverley bánatára Ashley Young még ki tudott egyenlíteni. Így a Wigan az utolsó elõtti helyen áll, ám csak egy pont választja el õket a már nem kiesõ Wolverhempton Wanderers gárdájától.

 

A Blackburn csapata is a kiesés ellen harcol, hiszen csak 3 pontra állnak Tom Cleverley jelenlegi csapata elõtt. A Rovers is 1-1-es döntetlent játszott a hétvégén, ahol Mame Biram Diouf 90 percnyi játéklehetõséget kapott Steve Keantõl.

 

Danny Welbeck ismét kihagyta a Sunderland 2-1-re megnyert meccsét a Bolton ellen sérülés miatt. 

 

Ritchie De Laet szezonja véget is ért a hétvégén, mikor a Porstmouth 1-1-es döntetlent játszott a Scunthorpe Uniteddel. A belga az egész meccset a pályán töltötte.

 

 

Danny Drinkwater a padról nézhette végig, ahogy a Watford 3-1-es vereséget szenved a már kiesett Prestontól.

 

Nicky Ajose folytatta remek sorozatát, és ismét betalált szülõvárosa, a Bury csapatában. A fiatal csillag, Mike Jones beadását tudta gólra váltani. A Bury 3-3-as döntetlent játszott a Stevenage csapatával. Ajose a hét közepén a tartalékoknál is játszott, ahol szintén gólt tudott lõni a Liverpool csapatának.

 

A Sampdoria csapata 2-1-es vereséget szenvedett, miután a ráadásban Mauro Boselli szerzett gyõztesgólt a Genoa számára. A Samp egyre közelebb kerül a kieséshez, és az is kérdéses, hogy Kiko Macheda fog-e egyáltalán játszani még, hiszen a hétvégi meccsen sem számítottak rá.

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!