Solskjaer reakciója a Ligakupa búcsúra

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csalódott volt amiatt, ahogyan csapata két gólt kapott a City ellen a Ligakupa elődöntőjében rendezett városi derbin elszenvedett vereség alkalmával.


Pocsék gólokat kaptunk

"A City számos nagyszerű gólt képes szerezni, amelyet el lehet fogadni, de amikor két rögzített szituáció után kapunk kettő, egyszerűen elkerülhető gólt, amely előtt lehetett volna tisztázni, akkor nagyon csalódottak vagyunk. Ezekben a helyzetekben nem vagyunk igazán jók. Jobban örültünk volna, ha az első, szabadrúgásból született gólt jobban le tudjuk védekezni. Azt kell hogy mondjam, hogy egy pocsék gólt engedélyeztünk. Nem olyat, amelyet most elemezni kellene itt. Nagyon, de nagyon csalódást keltő. Nem tettünk meg mindent. Egyértelmű, hogy nem. Nem hoztuk magunkat elégszer helyzetbe, ahogyan nekik se volt túlzottan sok nagy lehetőségük, de bennünk nem volt meg az extra finesz, amely az utóbbi időben, a bajnokságban igen és végül szoros meccseket tudtunk vele nyerni. Ma nem voltunk elég jók és ha két gólt kapsz pontrúgás után, akkor az nagyon csalódást keltő."

 

Sorozatban negyedik elődöntős búcsú

"Nem, ez nem pszichológiai kérdés. Néha jó csapatokkal sorsolnak össze az elődöntőkben, mi pedig most nem tettünk eleget azért, hogy továbbjussunk. Jelen pillanatban valószínűleg ők Anglia legjobb csapata, mi pedig nem tettünk meg eleget a legyőzésükért. Ha veszítesz egy elődöntőben, kikapsz az ellenfeledtől, akkor úgy gondolod, hogy megérdemelted. De már egyre közelebb vagyunk annak eléréséhez, amit szeretnénk. Ez egy sokkal jobb verziójú Man United, mint az egy évvel ezelőtti, amely szintén elődöntőt játszhatott ebben a sorozatban. Ez pozitív, de nem elégséges."

 

 

Valami továbbra is hiányzik

"A City jól játszott és amikor így van, akkor az ellenfélnek is nagyon jól kell játszania ahhoz, hogy legyőzze őket és jelenleg ez a realitás azt illetően, hogy hol tartunk. Ha ők a legjobbjukat tudják nyújtani, akkor valami belőlünk hiányzik. Még nem értünk oda. A 'még' az egy nagy szó, de oda fogunk, ezek a fiúk pedig egyre jobbak és jobbak. Ezek a csalódások fájdalmasak és megmutatják, hogy milyen apróságokon múlik a siker. Mi pedig képesek lehetünk jobbak lenni ezekben az apró dolgokban."

 

Nincs idő a sebeket nyalogatni

"Be akartunk jutni a fináléba. Azt akartuk, hogy várhassuk a döntőt, ez pedig extra lökést adhatott volna számunkra. De nem így történt és ilyenkor az embernek el kell ezt engednie és a meccs utáni estét a csalódottság feldolgozására kell használnia. Ugyanis szombaton már az FA-kupában [a Watford ellen] lesz jelenésünk, majd fontos bajnokikat játszunk a Burnley és a Liverpool ellen és egy hónapon belül már újra itt lesz az Európa-liga is. Még rengeteg mindenért lehetünk harcban és játszhatunk. Egy-két óráig, lefekvés előtt lehet nagyon csalódottnak lenni, de amikor holnap reggel felkelünk, akkor is lesz mire előre tekintenünk. Ennek így kell lennie."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

FA-kupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!