Csapathírek a Watford meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy számítani fog Odion Ighalo szolgálataira szombaton, a Watford elleni 3. fordulós FA-kupa összecsapáson.


A United egy mozgalmas, 18 nap alatt 6 mérkőzést tartalmazó időszakot zárt le nemrég, a hétvégi kupamérkőzés pedig lehetőséget teremthet arra, hogy a csapat rotálásával a sokat foglalkoztatott játékosok egy kis levegővételnyi pihenőhöz juthassanak.

 

A menedzser természetesen nem árulja el előre, hogy kik fogják alkotni kezdőcsapatát, de arra utalást tett, hogy Odion Ighalo szerepel a terveiben. Az ifjú uruguayi szélső, Facundo Pellistri viszont nem, ugyanis pozitív koronavírus tesztet produkált, így karanténba kell vonulnia. A tegnap bejelentett újdonsült igazolás, Amad Diallo még nem kezdhette meg a közös edzésmunkát a felnőtt csapattal, így az ő debütálására is várni kell még egy kicsit.

 

Ighalo a Paris Saint-Germain elleni, december eleji Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen elszenvedett vereség óta nem léphetett pályára, kezdőként pedig a szeptemberi, Brighton elleni Ligakupa siker óta nem volt tagja a csapatnak.

 

 

"Különleges lesz számára a Watford ellen. Számítani fogok rá. Nem tudom hány gólt szerzett felnőtt pályafutása során, de az edzéseken játszott körmérkőzéseken ő volt a gólkirály!" - kezdte Ole a nigériai támadó kapcsán.

 

"Nehéz volt számára, hogy nyár óta ennyiszer maradt ki a meccsnapi keretből, de mint professzionális sportoló és ember nem hagyta el magát emiatt. Mindig keményen dolgozott és nagyon pozitív hatással volt az öltözőre. Ott van a keretben és remélhetőleg játszani is fog."

 

Egy másik játékra esélyes játékos Eric Bailly lehet, aki a karácsonyi és az új évi időszakban sorozatban játszotta egymás után a mérkőzéseket, azonban a Manchester City ellen szerdán nem lépett pályára.

 

Ott lehet a kupameccs résztvevői között Jesse Lingard is. Az angol válogatott játékos ebben a szezonban csak két meccsen jutott szóhoz és a szeptemberi, Brighton elleni Ligakupa meccs óta egy percet se volt a pályán, de az ellen a Watford ellen, amely ellen pályafutása egyik legnagyszerűbb gólját szerezte 2017-ben, újra játékban lehet.

 

Ole a hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján nem számolt be friss sérültről - amely remek hír az újabb mozgalmasnak ígérkező nyolc napos időszakuk előtt, amely során két idegenbeli Premier League összecsapás is vár majd rájuk, előbb a Burnley, majd az ősi rivális Liverpool vendégeként.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Watford

FA-kupa 3. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!