Távozhat az argentin duó

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Sergio Romero és Marcos Rojo is elhagyhatja a Manchester Unitedet ebben a hónapban.


Az argentin páros azt követően, hogy Dean Henderson két, Sheffield Unitednál töltött kölcsönidőszakát követően visszatért a klubhoz, illetve Rojo kölcsönjátéka véget ért hazájában, az Estudiantesnél, ebben az idényben egyszer sem lépett pályára a felnőtt csapatban.

 

A védő egy U23-as bajnokin szerepelt, az Everton ellen, októberben.

 

A dél-amerikai duó a 2020/21-es szezon végéig érvényes szerződéssel rendelkezik az Old Traffordon, de számos klub érdeklődését felkelthetik a téli átigazolási időszak február 1-i zárulása előtt.

 

 

"Mindketten nyárig szóló szerződéssel rendelkeznek, amelyek nem fognak meghosszabbításra kerülni" - erősítette meg a norvég menedzser a Watford elleni FA-kupa mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Azon vagyunk, hogy klubot találjunk számukra. Marcos időt is kapott arra, hogy hazamenjen, szóval ő már Argentínában van."

 

"Sergio is otthon járt a családját meglátogatni, de ő mostanra már visszatért Angliába. De ők profik, keményen dolgoznak és készen állnak a bevetésre, ha szükségünk van rájuk. Ebben biztos vagyok. De Marcosnak természetesen még utaznia és karanténba is kell vonulnia mielőtt [újra] játszhatna."

 

Romero pályafutása során 61 mérkőzésen védte a Vörös Ördögök hálóját és a 2017-es, az Ajax ellen 2-0-ra megnyert Európa-liga döntőben is a 33 éves világbajnoki ezüstérmes állt a csapat kapujában. Legutolsó pályára lépésére ugyanebben a sorozatban, az FC Kobenhavn ellen 1-0-ra megnyert augusztusi negyeddöntőben került sor.

 

Rojo 2014-es, Sporting Lisszabontól történt átigazolása óta 122 alkalommal viselte a United mezét. A kemény középhátvéd kétszer tudott eredményes lenni a klub színeiben, egyszer a Bournemouth ellen a Premier League-ben, illetve a Cambridge United ellen az FA-kupában. A védő FA-kupát és Ligakupát is nyert a csapatnál töltött időszaka során.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!