Nem lesz trófeaátadó ceremónia az Ewood Parkban

Nem ünnepelhet trófeával a kezében a Manchester United, ha az Ewood Parkban a Blackburn Rovers ellen legalább egy pontot szerez, és ezzel begyûjti története 19. bajnoki címét.


Miután a múlt hétvégén a Vörös Ördögök az Old Traffordon 2-1-es gyõzelmet arattak a legfõbb rivális, Chelsea ellen, így tapintható közelségbe került számukra, hogy az eddig a Liverpoollal közösen megosztott trónon egyedül üljenek, ami a bajnoki címek számát illeti.

 

A Mersey-partiak még 1990-ben ünnepelhették 18. bajnoki aranyérmüket, amely rekordot manchesteri riválisuk 2009-ben állított be, azonban egy évnyi "megpihenést" követõen át is adhatják a múltnak a megosztott elsõ helyet, és immáron egyeduralkodónak számíthatnak Angliában, ha a hétvégén sikerül legalább egy pontot szerezniük Steve Kean kiesés elöl menekülõ Blackburn Roverse ellen.

 

 

Azonban a Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic kénytelen lesz várni május 22.-ig, a Blackpool elleni hazai, szezonzáró mérkõzésig, ha minden összejön számukra, ugyanis a Premier League elöljárói megerõsítették, hogy nem térnek el attól a szokásuktól, hogy a hivatalos trófeaátadó ceremóniát a bajnok utolsó hazai mérkõzését követõen tartják.

 

Tehát a trófea nem lesz ott szombaton az Ewood Parkban, így a csapat figyelmét nem fogja elvonni a teljesítendõ feladatról, azaz a pontszerzésrõl.

 

Daily Telegraph


Daily Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!