Solskjaer reakciója a Watford legyőzésére

Nem hasonlított diadalmenethez a Manchester United produkciója, de Ole Gunnar Solskjaer boldog volt a Watford 1-0-s legyőzésével és az FA-kupa következő körébe való bejutással.


A teljesítmény értékelése

"Továbbjutottunk és ez a legfontosabb dolog. Igazán ragyogóan sikerült kezdenünk. Nem számítottam arra, hogy ilyen jól indítjuk a meccset, mert ez az összeállítású csapat még nem igazán játszott együtt és a többségük már régóta nem is lépett pályára, így tapogatózást vártam tőlük. De nagyon jó kezdés volt, volt néhány nagyszerű helyzetünk és természetesen gólt is tudtunk szerezni."

 

"Aztán 25-30 perc után talán leálltunk az egyszerű játékunkkal; megpróbáltuk bonyolítani a dolgokat és néhányszor le is kontráztak minket. Elkezdtük túl könnyedén visszaadni nekik a labdát, túlbonyolítottuk a helyzeteket és talán egy-két játékosunk nem is a posztján volt és aztán ők ellentámadásba lendültek. Ha Andre Gray vagy Ismaila Sarr rohan a kapud felé, akkor mindig hevesebben ver a szív."

 

McTominay kapitány

"Nagyon szépen fejlődik. A vezérszereppel kapcsolatban látni akartam, hogy miként viseli a csapatkapitányi karszalag súlyát, ő pedig remekül teljesített. Nem roppant össze. Ő egyébként is egy vezető személyiség, de próba elé akartuk állítani. Mi mindig is bíztunk a saját akadémiai képzésünkben nevelkedőkben, Scott pedig egyike azoknak, aki kapcsán igazán hisszük, hogy rendelkezik a Man United DNS-ével és aki tudja, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki Man United játékos legyen. Hogy több gólt is szerezhetne? Ezt már számtalanszor mondtuk neki! Erős, gyors, jól fedezi a labdát, jó az időzítése, szóval még több gólt szerezhetne."

 

Lingard visszatérése

"Sokáig nem került be a csapatba, de Jesse is remekül kezdte a mérkőzést, aztán pedig ahogy arra számítani lehetett, a végére elfáradt, úgyhogy azért cseréltem be a helyére Nemanja Maticot, hogy biztosítsam az eredmény megtartását."

 

 

Reménykedés Bailly kapcsán

"Nem lett agyrázkódása. Látszólag a nyaka fájdult, húzódott meg, de nem tudta folytatni a játékot, szóval holnap megvizsgáljuk az állapotát."

 

A rotálás volt a lényeg

"Mint tudják, hét közben kemény mérkőzésünk volt. És a következő hét közepén is az lesz, szóval mi voltunk az egyetlen csapat, akinek a meccs előtt és után is volt és lesz meccse hét közben. Látható volt, hogy a legtöbb csapat erős, szinte legjobb összeállításában lépett pályára, mert egy hetük van a következő meccsükig. Nekem nem adatott meg ez a luxus, úgyhogy a józan ész vezérelte a csapaton belüli változtatások meghozatalát."

 

Készen fogunk állni a Burnley-re

"A fiúk újra bevetésre készen fognak állni. Valószínűleg néhányan közülük [a Watford ellen játszókból] újra játszani fognak, de lesznek olyanok is, akik frissen tudnak visszakerülni a csapatba, miután ma este pihenhettek egy kicsit. A stáb lenyűgöző munkát végzett. Fantasztikusan odafigyeltek a játékosokra. De ugyanez igaz a játékosokra magukra is. Ne felejtsük el, hogy ez mindenki számára nagyon nehéz időszak, de ilyenkor haza kell menni, készen kell állni a következő mérkőzésre és ez most a legfontosabb dolog."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!