Valencia újra régi fényében ragyog

A Manchester United szélsõje, Antonio Valencia elárulta, úgy érzi majdnem visszanyerte régi formáját, azt követõen, hogy ebben a szezonban több, mint öt hónapot hagyott ki sérülés miatt.


Az ecuadori válogatott bokája kificamodott, és csúnyán el is tört, amikor még szeptemberben a Rangers elleni hazai Bajnokok Ligája mérkõzésen egy összecsapást követõen rosszul fogott talajt.

 

Az elmúlt két hónapban azonban Valencia újra játékra jelentkezhetett a Manchester Unitedben, és bár sokakban felmerült a félelem, hogy nem ugyanolyan játékosként tér vissza, mára visszanyerte régi önmagát, és elégedett saját teljesítményével.

 

Hosszú sérülése segített az egykori Wigan Athletic-játékosnak, hogy újra fellobbanjon benne a játék iránt érzett szenvedélye, és mostanra jobban élvezi még az edzéseket, mint elõtte bármikor.

 

 

"Elõször azt gondoltam, hogy a gyorsaságomból idõlegesen veszíteni fogok, de beszéltem a fizikoterapeutával, aki biztosított róla, hogy teljesen fel fogok épülni, ami nagy önbizalmat adott számomra" - kezdte Valencia a The Sun-nak adott interjúban.

 

"Amikor sérült voltam, csak otthonról ülve nézhettem a meccseket, és azon gondolkodhattam, 'Ha én lettem volna hasonló helyzetben, miként cselekdtem volna'. Korábban a leghosszabb idõ, ameddig nem játszhattam, három hónap volt, most pedig több mint öt hónapig voltam harcképtelen, szóval kemény idõszakon mentem keresztül."

 

"De mostanra már majdnem 100%-osan visszatértem, és boldog vagyok, hogy ilyen nagy mérkõzéseken kaphatok szerepet. Az, hogy együtt edzhetek a többiekkel, és a szezon ilyen izgalmas idõszakában juthatok játéklehetõséghez - olyan dolgok, amiknél nehéz lenne számomra jobbat mutatni."

 

"Futball az egész életem, és valószínûleg nem becsültem eléggé a sérülésem elõtt, vagy azidõ alatt, amíg sérült voltam. Mostanra minden edzés és mérkõzés élvezettel tölt el."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!