Rashford: Egy dolgot bánok az eddigi karrierem során

Marcus Rashford az FWA díjátadón fedte fel az egyik olyan dolgot, ami bántja az eddigi karrierje során.


A United 10-es számú játékosának pályán és azon kívül nyújtott teljesítményét díjazta az FWA, különösen azon elhivatott munkáját, amivel meggyőzte a Kormányt a szegény családok ingyenes iskolai étkeztetésének támogatásáról.

 

A 23 éves Rashford a legfiatalabb, aki valaha megkapta ezt a díjat, amit korábban olyan United legendák vehettek át, mint Sir Alex Ferguson, Wayne Rooney, Paul Scholes, Ryan Giggs és David Beckham.

 

"Gyermekként egyértelműen azok nyomdokaiba akarsz lépni, akikre példaként tekintesz" - mondta Marcus az FWA-nak.

 

"Az első csapathoz vezető utam arról szólt, hogy ugyanazokat a dolgokat, és ugyanazokat a lépéseket tettem meg, amiket ők is, amikor ebben a helyzetben voltak. Elég szerencsés vagyok, hogy megtapasztalhattam ezt a csodálatos utazást, és a keret részévé válhattam, mint ahogy ők is annak idején. Az, hogy megnyertem ezt a díjat, és az, hogy ők már megkapták ezt előttem, az valami fantasztikus érzés."

 

 

A Wythenshawe-ből származó ifjúnak nem más gratulált a díj átvételéhez, mint maga Sir Alex Ferguson.

 

"Innen is szeretnék gratulálni Marcusnak a ma este átvett elismeréséhez" - mondta Sir Alex videó üzenet formájában.

 

"Hét éves kora óta ismerem, és figyelem, ahogy megmássza a Manchester United különböző ranglétráit és egy csodálatos személlyé válik. Eltekintve a futballpályán nyújtott teljesítményétől, amit az elmúlt pár hónapban elért, arra nincsenek szavak."

 

"Az a valódi és lenyűgöző teljesítmény, amikor a rászoruló embereken tudsz segíteni, így szeretnék ehhez kifejezetten gratulálni. Megmutatta korosztályának, hogy van más módja annak, ahogyan élheted az életed. Szerénységet mutatott bátorsággal ötvözve, amivel elérhette céljait, úgyhogy ez egy csodálatos teljesítmény megkoronázása. Egyértelműen el kell ismerni, amit tett. Marcus, szép munka volt, ez pedig egy fantasztikus elismerés."

 

 

Rashford az est során felfedte, milyen kapcsolat fűzi a legendás United menedzserhez. Külön kiemelte csalódottságát amiatt, hogy nem volt lehetősége a kezei alatt szerepelni.

 

"Talán a leginkább azt bánom az eddigi karrierem során, hogy soha nem volt esélyem Sir Alex irányítása alatt játszani. Ez sajnos már soha nem fog megtörténni, de beszélni vele a telefonon, akár csak 10-15 percet is, az valami elképesztő. Örülök neki, hogy figyelemmel követte az eseményeket, és annak is, hogy ő is ki akarta venni a részét az egészből. Ez elképesztő volt."

 

"A kezdetek óta, minden egyes lépésemnél támogat. Amikor mások azt mondták, hogy 'ne tegyem ezt', és 'csak a futballra koncentráljak, blah, blah, blah', ő volt az, aki azt mondta, hogy ha hiszek benne, és úgy hiszem, hogy ezt meg kell tennem, akkor ő támogat engem. Ezek a szavak tőle... csodálatos érzés volt."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!