Ole: Bizonyítottam, hogy képes vagyok előrébb vinni a Unitedet

Ole Gunnar Solskjaer szerint már bizonyította, hogy ő a megfelelő személy a Manchester United irányítására, de azt elismerte, hogy "könnyebb" a Premier League tabellájának élére állni, mint ott is maradni.


Solskjaer alkalmasságát a Vörös Ördögök kispadjára az Old Traffordon történt kinevezése óta lengi körbe bizonytalanság, miután korábban csak a klub tartalék együttesét, a Cardiff City-t és a Molde együttesét irányította edzőként.

 

Azonban a norvég menedzser szerint a csapat 2018. decemberi kinevezése óta bemutatott fejlődése igazolta a klub ügyvezető alelnöke, Ed Woodward és a vezetőség bizalmát, annak ellenére, hogy elfogadja, a munkát még nem végezte el teljesen.

 

"Remélhetőleg már tudtam bizonyítani, hogy a klubot hozzá tudom segíteni ahhoz, hogy előrébb lépjen" - mondta Solskjaer.

 

 

"Személy szerint nagyon erős támogatást és iránymutatást érzek a klub részéről, amely egyértelművé tette számunkra a - hullámhegyekkel és -völgyekkel teli - utunkat."

 

"A mostani helyzetünk a mindenki által befektetett rengeteg munka eredménye. A szezon felénél tartunk és ott vagyunk a tabella legelején."

 

"De az egész nem arról szól, hogy egyszer vezetünk-e - egy bajnoki küzdelemben ez egy viszonylag könnyebb feladat."

 

"Kihívást az jelent, hogy megtartsd a vezető pozíciódat, mi pedig már nagyon várjuk ezt a feladatot. Minden egyes mérkőzésre külön rákoncentrálunk, építjük a keretünket és abban reménykedünk, hogy a végén magasba emelhetjük a trófeát. Ez az a helyzet, amikor arról lehet beszélni, hogy sikerült a csapatot abba az irányba terelni, ahol lennie kell."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!