Csapathírek a Sheffield meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált Marcus Rashford erőnléti állapota kapcsán a szerda esti, Old Traffordon rendezendő Sheffield United elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.


A saját nevelésű támadó, aki vasárnap eredményes volt a Liverpool ellen hazai környezetben megnyert FA-kupa összecsapáson, a szezon korábbi részében a hétközi ellenféllel a Bramall Lane-en lejátszott bajnokin pedig duplázott, a térdét fájlalta a Mersey-partiak elleni mérkőzés második félidejében.

 

Problémáját alaposan ki kellett vizsgálni, de szerencsére az eredmények azt mutatják, hogy nincsen jelentősebb elváltozás a térdében.

 

"Marcus bevethető, igen" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Edzett ma reggel. Szerintem egy kissé kificamodott a térde, de rendben lesz."

 

"Erősnek tűnünk. Jó ilyen helyzetben lenni."

 

 

Ole már korábban is említést tett arról, hogy Eric Bailly is játékra alkalmas állapotban lesz, annak ellenére, hogy a hétvégi győzelmet kihagyta, miután ugyanolyan óvatosan kezelik a játszatását, mint Victor Lindelöfét.

 

Bruno Fernandes a kispadon kezdett a Liverpool ellen, majd csereként beállva győztesgólt szerzett szabadrúgásból. Donny van de Beek abban reménykedhet, hogy ismét bizonyítási lehetőséget kap a középpályán, de a menedzsernek ezen felül is elég mély merítési lehetőségei vannak jelen pillanatban.

 

Bár a Bramall Lane-en elért 3-2-es decemberi siker alkalmával a Pengéknél kölcsönben két sikeres szezont is lehúzó Dean Henderson állt, David de Gea újra visszatérhet a kapuba.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Sheffield United

Premier League 20. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!