Ole Pellistriről és Amadról

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, a Manchester United azon dolgozik, hogy a januári átigazolási időszakban kölcsönadja fiatal játékosát, Facundo Pellistrit.


Az uruguayi szélső még októberben, a Penarol együttesétől igazolt az Old Traffordra és egészen eddig csak az U23-as együttesnél kapott szerepet annak érdekében, hogy minél jobban akklimatizálódni tudjon az angol futball sebességéhez és fizikalitásához.

 

Miután felgyógyult a január eleji koronavírus fertőzéséből, így a klub már azon dolgozik, hogy ideiglenesen máshol juthasson játéklehetőséghez felnőtt szinten, árulta el Ole Gunnar Solskjaer a Sheffield United elleni szerdai bajnoki mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Igen, folynak a tárgyalások és van néhány klub, amely érdeklődik Facundo kölcsönvétele iránt" - kezdte a norvég menedzser.

 

"Ez talán egy olyan lépés, amelyet most engednünk kell neki meglépni. Eddig a tartalékok között játszott néhány mérkőzésen."

 

"Azt szeretnénk, ha folyamatos játéklehetőséget kaphatna, természetesen a lehető legmagasabb szinten."

 

 

A Pellistrivel azonos poszton bevethető Amad Diallo fejlődése kapcsán azonban egészen más tervekkel rendelkeznek a Vörös Ördögök.

 

Az elefántcsontparti játékos három hónappal Pellistri után került Manchesterbe és kevesebb mérkőzésen lépett pályára felnőtt szinten, de Solskjaer szerint csak idő kérdése, hogy mikor láthatjuk majd először a meccsnapi keret tagjai között.

 

"Amad kapcsán szerintem más forgatókönyv fog érvényesülni. Még csak most érkezett, intenzív edzésmunkát végez és nagyon jól teljesít" - tette hozzá.

 

"Úgy érzem, már nem kell sokáig várni, amíg a meccsnapi keretben tudhatom őt is."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!