Csapathírek az Arsenal meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata szombati, Arsenal elleni vendégjátékát megelőzően.


A norvég szakember eltökélt, hogy újra feltüzelje legénységét a Sheffield Unitedtől elszenvedett sokkoló vereséget követően és úgy érzi, hogy sérülésfronton pozitívnak tűnik a helyzet. Eric Bailly egy edzésen rúgást kapott, így kihagyni kényszerült a hétközi bajnokit, a hétvégi fővárosi látogatásra azonban rendben lesz.

 

Anthony Martial a Pengék elleni összecsapás legelején csúnyán a vállára esett, de teljes értékű edzésmunkát tudott végezni.

 

"Rendben vannak" - mondta Solskjaer a MUTV-nek hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját megelőzően.

 

"Mindketten velünk fognak utazni délre."

 

"Mi továbbra is egy jól együtt dolgozó közösség vagyunk. Egyszer csak hirtelen jött egy mélypontunk most szerdán, de újra talpra fogunk állni."

 

 

Nincs friss hír a sérüléssel bajlódó Brandon Williams kapcsán, de a menedzser így is mély merítési lehetőségekkel rendelkezik az Ágyúsok ellen. Fred pihent szerdán, míg Luke Shaw valószínűleg újra kezdeni fog, annak ellenére, hogy az őt helyettesítő Alex Telles adta szögletből a gólpasszt Harry Maguire egyenlítőgóljához.

 

Edinson Cavani a kispadról állt be a hét közben, tapasztalatára pedig nagy szükség lehet a londoniak hátsó sorának szétzilálására.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Arsenal - Manchester United

Premier League 21. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!