Solskjaer reakciója az Arsenal elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt csapata Arsenal elleni teljesítményével, de csalódott volt a 0-0-s végeredmény miatt.


Remek teljesítmény

"Lenyűgözött a teljesítmény. Szerintem a megfelelő módon álltunk hozzá a mérkőzéshez, ide jöttünk és domináltunk az első félidőben, nálunk volt többet a labda és voltak nagy helyzeteink - különösen a második játékrészben. Marcusnak volt egy az első félidőben is, de hiányzott a könyörtelen helyzetkihasználás a játékunkból."

 

"Úgy éreztem, hogy irányításunk alatt tartjuk az eseményeket: persze volt egy kapufán csattanó szabadrúgásuk, de ezt leszámítva mi kontrolláltunk. Volt egy másik lövésük, amelyet David védett, de amúgy sem okozott volna neki gondot. Mi helyzeteket tudtunk kidolgozni és voltak beadásaink, ahogyan arról a mérkőzés előtt is beszéltünk. Azt gondolom, hogy a játékosok megfelelően követték az előre lefektetett terveinket, Aaron és Luke révén pedig jó minőséggel rendelkeztünk a széleken - sajnos a gólszerzés viszont nem jött össze."

 

Az idegenbeli mérleg

"Kiegyensúlyozottak voltunk. Utazunk, együtt vagyunk, felkészülünk és a hangulat nagyon jó az öltözőn belül, mindig készen állunk a mérkőzéseinkre. 18 mérkőzés? Ez már önmagában egy siker, szóval remélhetőleg ezt még tovább tudjuk nyújtani."

 

Kapott gól nélküli mérkőzés

"Úgy éreztem, hogy irányítottuk a mérkőzést, egy kapufán csattanó szabadrúgás pedig természetesen be is mehet, de ezt leszámítva nem hinném, hogy túlzottan sok veszélyt jelentettek volna számunkra. Egy kissé passzívak voltunk a tizenhatoson kívül - egy kicsit túl sok lövést engedélyeztünk nekik. De Davidot nem igazán sok zavart ezek közül."

 

 

Az utóbbi időszak formája

"A szerda este egyértelműen csalódást keltő volt, de ma egy jó teljesítménnyel tudtunk előrukkolni. Úgy érzem a fiúk megtették, amit meg kellett; néha nem tudsz hatással lenni arra, hogy a helyzetek bemennek-e vagy sem. Természetesen volt az ellenfélnek egy kapufát eltaláló szabadrúgása, szóval alakulhatott volna bárhogy ez a meccs, gyorsan történtek az események."

 

"Mi elég helyzetet dolgoztunk ki a gólszerzéshez, de ezeken dolgozni fogunk; újra neki fogunk ugrani a következő meccsen. Ezt a meccset most egy előrelépésként tekinthetjük a szerda estéhez képest, mert az egy nagy csalódás volt ezen a héten számunkra. Most viszont már a keddre koncentrálunk."

 

Scott betegsége

"Igen, a gyomrával akadtak problémái. Talán a hotelben kapott étel, vagy akár bármi más is okozhatta. Szenvedett, így le kellett őt hoznunk."

 

Átigazolási hírek

"Brandon [Williams] maradni fog. Ma játszott az U23-as csapatban a Liverpool ellen, meccsrutinra van szüksége. Nincs más olyan játékosom, aki szerintem távozna. Ez egy ellenállhatatlan szezon, amely számunkra már kedden folytatódni fog."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Southampton

Premier League 22. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!