Solskjaer reakciója az Everton elleni döntetlenre

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer értékelte csapata Everton elleni döntetlenjét.


Kései csalódás

"Igen, az, különösen annak figyelembe vételével, hogy miként játszottunk az utolsó 40 percben. Két korai gólt szereztek a második félidő elején, amelyet követően az volt a legnagyobb kérdés, hogy erre miként lesznek képesek reagálni a játékosok. Ők pedig remek választ adtak, fantasztikus futballal rukkoltak elő, gólt szereztek és akár még több is összejöhetett volna nekik. Mi egyáltalán nem éreztük magunkat veszélyben, de azáltal, hogy milyen magas játékosaik vannak, soha nem érezhettük magunkat teljesen magabiztosnak. Már csak egy perc volt hátra a hosszabbításból, de nem sikerült kihúznunk."

 

Jobb második félidő

"Tetszett, sokkal-sokkal jobban. Az első félidőt követően 2-0-al mehettünk a szünetre, de úgy éreztük, hogy még van bennünk néhány sebességi fokozat, amelyekkel feljebb kapcsolhatunk. Nem játszottunk azzal a tempóval vagy ritmussal, amellyel szerettünk volna. De mi tudtunk két nagyszerű gólt szerezni és ez természetesen pozitív."

 

Bruno csodagólja

"Ő képes bárhogyan meglőni a labdát. Képes egyenesen meglőni, csapottan, tekerve, alányúlva, szóval ez egy fantasztikus gól volt."

 

 

Nagyszerű kiszolgálások

"Micsoda beadás volt Marcustól [Cavani góljánál]. Az egy álom egy csatár számára, hogy csak a befejezéssel kell foglalkoznia. És az Everton amúgy sem szokott sok gólt kapni pontrúgások után, de nekünk sikerült, szóval az egy nagyszerű beadás volt [Luke Shaw-tól]. Scott bátor volt."

 

Talpra állás 2-2 után

"Kiváló reakció volt. A játékosoknak megvolt a karaktere és remek futballal rukkoltunk elő. Domináltunk labdatartásban, helyzeteket dolgoztunk ki, de nem tudtuk megszerezni a negyedik gólunkat, amely eldönthette volna számunkra a találkozót, bár természetesen ennek ellenére is ki kellett volna húznunk a meccset. Az utolsó perc... ez egy olyan dolog, amelyből tanulnunk kell."

 

Pogba lecserélése

"Izomsérülésnek tűnt a combjában, úgyhogy holnap meg kell vizsgálnunk és kezelést kell kapnia. Remélhetőleg gyorsan regenerálódni tud majd."

 

A játékosok talpra állítása

"Természetesen most újra talpra kell állítani őket, mert a legvégén csak a végeredmény fontos. Leülhetsz és beszélhetsz a teljesítményről, illetve arról, hogy jól játszottunk, de ettől még a legvégén két pontot veszítettünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!