Hivatalos: Semleges pályán kezdünk az Európa-ligában

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a Manchester United idegenbeli Európa-liga legjobb 32 közötti Real Sociedad elleni mérkőzését Torinoban, az Allianz Arenaban rendezik majd meg.


Eredetileg úgy volt, hogy Ole Gunnar Solskjaer legénysége a spanyolországi San Sebastianba, a Real Arenaba utazik, hogy megmérkőzzön a baszk klubbal február 18-án, csütörtökön.

 

Mindazonáltal a közép-európai idő szerint 18:55-ös kezdési időpontú összecsapást egy új koronavírus variáns megjelenése okán a spanyol kormány Angliából érkező utasokra vonatkozó korlátozó rendelkezései miatt Olaszországban fogják megrendezni.

 

Az egy héttel később, február 25-én 21 órától az Old Traffordon rendezendő visszavágó helyszíne változatlan.

 

A La Real elleni mindkét mérkőzésre zárt kapuk mögött kerül majd sor.

 

Sorozatban ez lesz a harmadik alkalom, hogy a Vörös Ördögök semleges pályán szerepelnek az Európa-ligában.

 

Az előző szezon kieséses szakaszát a koronavírus megjelenése miatt Németországban, egy mérkőzéses párharcokkal fejezték be a csapatok, ahol a United előbb a legjobb nyolc között 1-0-al búcsúztatta az FC Copenhagen csapatát, majd az elődöntőben vereséget szenvedtek a későbbi győztes Sevillaval szemben - mindkét meccsre Kölnben került sor.

 

 

Ez lesz a manchesteriek második látogatása 2011 óta a a 36-szoros olasz bajnok Juventus otthonaként szolgáló Allianz Stadiumban.

 

A 2018/19-es Bajnok Ligája szezon csoportkörében a United 2-1-re le tudta győzni az Öreg Hölgyet, miután Cristiano Ronaldo vezetőgólját öt perc alatt fordították meg, köszönhetően Juan Mata szabadrúgásból elért találatának és Leonardo Bonucci öngóljának.

 

Az UEFA köszönetet mondott a Real Sociedadnak és a Manchester Unitednek szoros együttműködésükért a felmerült probléma megoldásában, illetve az Olasz Labdarúgó Szövetségnek és a Juventusnak a támogatásukért és hogy belementek a mérkőzés megrendezésébe.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!